Testimoniale

Testimoniale

Vă mulțumim! Chiar dacă prețul la început ni s-a parut ‘inabordabil’, în timp, am constatat că practic am făcut o investiție foarte foarte bună. Cu sprijinul și înțelgerea dumneavoastră am reușit să achiziționăm un mobilier adecvat pentru fiecare etapă de creștere și dezvoltare fizică a copilului nostru. Pentru montarea biroului, soțul a urmat pașii și a fost foarte simplu. Vă mulțumim!

Alexandra Iliescu

Am fost foarte plăcut surprinsă atât de CALITATEA produselor, cât și de SERVICIUL de montaj! Asta ca să nu mai spun că produsele au ajuns EXACT în ziua programată!!! Jos pălăria, mulțumesc frumos!

Luciana, Interior Designer

Discuțiile pentru achiziția tuturor obiectelor, cât și transportul, dar și ulterior discuțiile pentru detalii sunt de înaltă calitate, greu de egalat pe piața românească. Calificativul pentru dna. Erika Sofronie este de EXCELENȚĂ. De atunci, fac reclamă cu plăcere și nu o să mă opresc!

Client Mobila moll

Vreau să cred că biroul Champion left-up accesorizat cu sertar, multi deck și side top, împreună cu scaunul Maximo au creat ambianța si condițiile ergonomice perfecte pentru rezultatele școlare de excepție obținute de fiul meu încă din prima zi a clasei pregătitoare și până în prezent. Comunicarea excelentă cu dvs. și promptitudinea livrării vă recomandă și pentru o eventuală achiziție viitoare. Vă mulțumim!

Client Mobila moll

O colaborare foarte bună! Comanda a fost livrată la termen și în cele mai bune condiții. Acordă o atenție deosebită solicitărilor clienților.

Corina Apostol, Legal Manager

Fetița a început viața de școlar (clasa pregătitoare) cu minunatele produse de la dvs. Biroul Joker, lampa Mobiliaght și scaunul Maximo.

Nu pot descrie încântarea fetiței la prima folosire. Cu toții, părinți, bunici, am stat pe scaun, la birou. Plăcerea și comoditatea te cuprind imediat.

De atunci, a trecut un an, iar fetița nu s-a mai dezlipit de biroul ei. Scaunul a devenit un „prieten”, bun pentru birou, bun pentru plimbat elefantul de pluș sau pe ea însăși în camera mare, ca într-un dans, sau să stea când mănâncă la o altă masă ori când privește la televizor.

Este în perfectă stare, deși este folosit atât de intens.

Schimbă singură culorile și folosește cu ușurință toate cele 4 produse (inclusiv sertarul).

Este cea mai bună alegere a unui părinte și cea mai mare încântare pentru un copil!

Client Mobila moll

Foarte mulțumit de produsele Moll, de o calitate net superioară produselor similare ce se găsesc pe piața din România. Serviciul clienți este ireproșabil, timpii de livrare au fost de fiecare dată conform previziunilor.

Călin Drăgan

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!