Metode de plata

metode de plată

Pentru comenzile de produse Moll se percepe un avans de 30% care trebuie achitat prin OP sau cash la sediile ATP Exodus. Diferența se achită în momentul livrării produselor prin:

  • Ordin de plată

În cazul în care dorești să achiți produsele comandate prin transfer bancar, îți vom trimite prin e-mail o factură proformă pe baza căreia vei putea plăti cu ordin de plată. Produsele vor fi expediate după ce se emite dovada faptului că plata a fost procesată. Toate datele bancare vor exist ape respectiva factură.

  • Ramburs

În cazul în care alegi această metodă de plată, costul produselor va fi achitat în momentul în care intri în posesia bunurilor comandate. În momentul în care intri în posesia bunurilor vei primi factura, chitanța si documentele de garantie.

Metoda de plată pe care o alegi poate fi diferită de la o comandă la alta. Odată aleasă opțiunea de plată pentru una din comenzile tale, aceasta nu se va salva automat, astfel că vei putea opta de fiecare dată pentru metoda de plată preferată în acel moment. Detaliile se vor stabili mai exact împreună cu consultantul de vânzări.

  •  Plata prin card online –  avem pe site posibilitatea de achitare prin mobilpay, cu card bancar. De asemenea exista si varianta de plata in 4 rate pt carduri BT, Alpha Bank, Garanti si Credit Europe Bank.

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii