WINNER – Biroul configurat special pentru nevoile tale ergonomice

Noua generație de birouri cu înălțime reglabila cuprinde si biroul Moll Winner – un birou inteligent și funcțional ce poate fi ales dintr-o varietate de formate! Biroul Winner păstrează calitățile esențiale ale designului ergonomic și constructiei de calitate – lucruri asociate cu Moll. Bazat pe o platformă simplă, Winner vine echipat cu un sertar uriaș – cel mai util accesoriu pentru birou. Suplimentar pot fi alese extensii de birou și unități de stocare.

Birourile pentru copii Winner, de la Moll

Winner și Winner Compact oferă versatilitate maximă, diversitate și unicitate ce oferă opțiuni de design si personalizare nelimitate.

O multime de opțiuni de stocare, extensii și accesorii, formează cel mai vast sistem de birou creat de Moll, cu până la 2160 posibilități de proiectare.

În funcție de vârsta, mărimea și cerințele copilului, Winner poate va putea fi modificat cu ușurință (în viitor) pentru a răspunde cerințelor în creștere ale activității școlare, respectând în același timp ergonomia și designul de înaltă calitate.

Extensii pentru birourile Winner

Chiar dacă lățimea de bază a suprafeței de lucru pentru Winner și Winner Compact este de 120 cm și respectiv 90 cm, acest lucru nu a limitat opțiunile de proiectare pentru acest birou de scolari.

Side Top, Multideck și Moll Flexdeck îmbunătățesc acest birou și modul în care copiii lucrează la el. Sertarul popular Giant este inclus în toate modelele Winner pentru a oferi spațiu suplimentar de stocare.

Containerele Pro și Profi completează stilul și designul biroului pentru a finaliza perfect functiile si look-ul stației de lucru.

Reglarea inaltimii la modelele Classic si Comfort

Pe scurt

  • 10 puncte de reclare a inaltimii
  • Un sertar urias
  • Blat inclinabil la 20 de grade (cu frana integrata la revenirea in pozitia orizontala)
  • Suport pentru carti, ghiozdan si liniar magnetic pentru a tine cartile si caietele cand blatul este inclinat
  • Accente de culoare distincte
  • Picioare finisate in culoarea aluminiului

Biroul WINNER Compact

Pentru a oferi mai multă flexibilitate și o mai mare variatie, Moll a creat Compactul Winner – perfect pentru copiii cu camere mai mici. Lățimea biroului Moll Winner Compact este cu 30 cm mai mica decât Winner (standard), dar are exact aceleași funcții și extensii pe care modelul mai mare le are.

  • Permite aceeași ajustare a înălțimii de la 53 cm la 82 cm și are un sertar uriaș pentru spațiul de stocare.
  • Biroul poate fi extins dacă copilul are nevoie de mai mult spațiu.
  • Flex Deck, Multi Deck și Side Top sunt pregătite pentru a fi modernizate pentru a crea un spatiu de lucru si studiu perfect.

Vezi in magazinul moll toate cele patru variante de birou Winner si cere acum o oferta personalizata sau afla unde este cel mai apropiat showroom Moll, in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *