Unde invata scolarul din familia ta?

Locatia de studiu este mai importanta decat crezi 

Probabil stiai deja ca cele mai bune idei vin atunci cand mintea este relaxata. Iar pentru a te putea concentra, trebuie să fii într-un loc  ordonat. Si scolarii functioneaza la fel – au nevoie de un minim de structură de bază pentru a-și putea valorifica potențialul sau munci.

In ultimii doi ani, in contextul pandemiei, locul de învățare (de acasă) pentru copii a fost incredibil de conștientizat de majoritatea părinților. Daca inainte camera copiilor era considerată doar un loc de retragere și un univers fantastic, este aceasta incapere a devenit …și sala de clasă. În aceasta educație la domiciliu, a fost nevoie de o mică insulă de învățare pentru fiecare copil. Astfel, cei mici invata esponsabilitatea de a lucra independent de la o vârstă foarte fragedă. Dacă și spațiul de învățare este frumos amenajat, confortabil și atractiv, este locul perfect pentru concentrarea copiilor pe teme si lectii pentru școală. În plus, este deosebit de important ca atunci când copiii cresc să se țină cont de aspectele ergonomice ale biroului și scaunului, astfel încât orice deteriorare posturală – cauzată de șederea frecventă – să poată fi prevenită.

Dar cum putem crea un mediu de învățare plăcut și sănătos pentru copiii noștri? Cu mobilierul funcțional Moll, tot mai popular în rândul tinerilor și familiilor din Romania.    

  • Copiii iubesc numeroasele „trăsături” pe care biroul le aduce. Le place să lucreze pe blatul înclinat, care este, de asemenea, reglabil în înălțime și orientare. Un sertar spațios pentru mai mult spațiu de depozitare este, de asemenea, popular printre copii. Pixurile și rechizitele sunt bine depozitate aici.

Ce spun clientii? „Sertarul te invită să păstrezi lucrurile în ordine –este primul lucru cu care te familiarizezi.”

Sistemul de rafturi aditional, care este atașat pe spatele biroului, contribuie și el la ordine și creează o mică oază de birou. Un alt accesoriu este suportul pentru cărți, deoarece îi ajută pe copii să lucreze mai bine în ceea ce privește corpul lor – și în special postura capului și gâtului.

Copiii sunt mulțumiți de biroul spațios și se bucură de petrecerea timpului acolo. Chiar și în timpul sărbătorilor sau a zilelor libere, copiii deseneaza sau picteaza adesea acolo. 

Intra in magazin si vezi noutatile:

„Birourile moll sunt foarte bine gândite în varietatea lor de echipamente și astfel ies în evidență față de birourile convenționale. Calitatea și manopera fiecărui element individual de birou este, de asemenea, remarcabil de înaltă.”

Semnele distinctive ale birourilor moll sunt funcțiile lor de creștere – o caracteristică esențială pentru birourile pentru copii. Atât biroul, cât și accesoriile, cum ar fi scaunele de birou, sunt concepute pentru funcții de creștere și pot însoți în mod flexibil copiii pe măsură ce cresc. De asemenea, sunt luate în considerare și aspectele ergonomice , precum blatul înclinabil al mesei sau caracteristicile de ajustare precisă cu informații despre mărime de pe scaunul pivotant pentru copii Maximo, care facilitează așezarea copiilor la birou și previn pozițiile proaste.

 Siguranța nerestricționată a copiilor pentru toate elementele reglabile este întotdeauna importantă. Moll a ținut cont de acest lucru pe tot parcursul. Toate elementele pot fi reglate ușor, intuitiv și cu puțin efort – fără a risca să vă prindă degetele.”

Ergonomia înseamnă a ușura cât mai mult corpul și a nu  solicita nicio postură forțată. Acest lucru este deosebit de important în perioada de dezvoltare a copilului. În cel mai bun caz, mobilierul ergonomic este așadar preventiv și protejează copiii de o postură proastă. Mobilierul de învățare ergonomic este: flexibil, funcțional, variabil, are opțiuni de reglare și oferă suficientă libertate de mișcare. Acest lucru promovează o poziție naturală și verticală, susține coloana vertebrală și protejează împotriva deteriorării posturale pe termen lung .

Birourile și scaunele Moll pot fi adaptate optim la proporțiile corpului unui copil. Setarea corectă începe întotdeauna cu scaunul. Reglarea optimă a biroului urmează în pasul următor. 

Ce pot sa faca cei mici pentru a ramane sanatosi?

Alergarea, jocul, sportul sau ciclismul. Copiii trebuie să se miște mult. Pentru că chiar și cel mai bun loc de studiu este sănătos numai dacă copiii au suficient echilibru fizic pentru a sta și a munci. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *