Un birou mai lat? Nicio problema, copii

Cauti solutii pentru extinderea suprafetei de lucru, la birou?
Cu moll, te intinzi in toate direcțiile

Pentru a face față tuturor schimbărilor din timpul copilăriei și adolescenței, un birou bun pentru copii nu trebuie doar să crească în înălțime cu cel mic. Copiii nu numai că cresc în înălțime, ci își schimbă și așteptările și interesele în alte domenii. De exemplu, este nevoie de mai mult spațiu pe blatul mesei pentru a finaliza mai multe sarcini. Se adaugă cărți, se achiziționează un computer sau un lapto devine un accesoriu permanent pe biroul copiilor. Se schimbă și sarcinile și activitățile care se desfășoară la biroul de scris din camera copiilor. La grădiniță și școala primară, de exemplu, acestea sunt mai presus de toate meșteșuguri (crafturi) și pictură. La școală, acest lucru se schimbă mai mult pentru scris și citit. Și totul are nevoie de spațiul său. Puțin mai târziu, se adaugă un monitor și un radio, un hard disk extern și alte echipamente tehnice, care ocupă și ele spațiu pe birou. Producătorul Moll a găsit o soluție la această problemă și a dezvoltat birouri pentru copii care cresc odată cu nevoile în schimbare ale acestuia. Ulterior …și în toate dimensiunile.

Side Top

Biroul copiilor devine mai lat

Nu există multe birouri pentru copii care sunt proiectate să crească în înălțime cu cel mic. Birourile pentru copii Moll pot fi, de asemenea, extinse în lățime. Acest lucru îi va oferi copilului tău mai mult spațiu. La început, de obicei, doar câteva cărți trebuie așezate pe biroul copiilor. În curând, însă, vor fi adăugate dosare și manuale, ulterior un computer personal sau un laptop. Spațiul de pe biroul copiilor poate deveni rapid …limitat. Nu este așa cu biroul Moll pentru copii. Acest birou pentru copii rămâne flexibil și îți oferă posibilitatea de a oferi mai mult spațiu pentru depozitare și ustensile importante pe birou. Piesele suplimentare potrivite măresc suprafața de lucru a biroului fie la stânga, fie la dreapta sau în ambele direcții.

Multi Deck

Biroul pentru copii de la moll crește în toate dimensiunile

Într-un astfel de caz, biroului copiilor trebuie să i se acorde mai multă adancime. Acest lucru se realizează prin utilizarea extensiilor adecvate de moll. Aceasta înseamnă că biroul poate oferi copilului tău mai mult spațiu de lucru, exact acolo unde are nevoie. Instalarea extensiilor este rapidă și ușoară. Extensiile individuale sunt pur și simplu atașate la birou din spate. Așa-numitul Multi Deck este o caracteristică specială. Este de obicei folosit atunci când este nevoie de spațiu pentru un monitor. Multi Deck nu numai că oferă spațiul necesar, dar asigură și menținerea distanței recomandate între ochi și monitor. Distanța necesară este de obicei lungimea unui braț.

Flex Deck

Biroul pentru copii de la moll crește chiar și în înălțime

Pe lângă posibilitățile de creștere ale lățimii și adâncimii, biroul pentru copii Moll are și o direcție de înălțime. Sistemul inteligent de grila de la moll ofera si posibilitatea atasarii extensiilor la diferite inaltimi la inaltimea mesei. Acest sistem în cascadă vă permite să creați grile de ordine sau limite pe masă. Biroul pentru copii Moll crește literalmente odată cu copilul și poate fi folosit de la școala primară până la vârsta adultă și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *