Scaunul Maximo – flexibil si ergonomic

Chiar si numele il da de gol! Scaunul Maximo este …maxim! Limitele sale sunt impinse dincolo de orice s-ar fi putut! Tocmai de aceea este atat de iubit, apreciat si folosit; de la prescolari, pana la absolventi, de la 110 cm pana la inaltimi de 195 de cm. Se poate mai mult de atat? Noi credem ca nu!

Gusturile sunt diferite. Și ce dacă?

Cu 15 culori de țesături și două culori de cadru (gri sau alb), există ceva pentru toată lumea. Și dacă mâine albastru este noul verde? Nici o problemă. Husele tapițeriei pot fi schimbate în cel mai scurt timp.

Calificative si recunoasteri de top

Scaunul a adus recunoasterea multor institutii sau organizatii de vârf:  sigiliul de aprobare AGR pentru produsele sigure / sanatoase cu spatele sau marca GS de la TÜV Süd pentru siguranță testată. Revista Ökotest a examinat, de asemenea, molul Maximo  și l-a apreciat ca fiind „foarte bun”.

Pozitii de lucru reglabile in toate “dimensiunile”

Cu Maximo, adâncimea scaunului, înălțimea scaunului și spătarul pot fi reglate cu ușurință. O scală de măsurare cu simboluri geometrice ușor de recunoscut oferă siguranță în timpul procesului de setare.

O chestiune de postură: prietenos cu spatele

Tapițeria cu formă specială, sezutul mobil, absorbant de șocuri și spătarul, care este și pivotant, asigură o ședere dinamică. Corpul compensează continuu oscilarea scaunului, schimbându-și astfel poziția și prevenind în mod activ durerile de spate.

Compartimentul secret

Ascuns sub scaun și extrem de popular printre copii: compartimentul secret. Și un alt sfat din interior, dar la fel de liniștit ca o șoaptă: nu există doar un singur compartiment secret, ci două!

Opriți rasucirea

Pentru a bloca funcția de pivotare a scaunului, TurnStop poate fi activat rapid și ușor – lucru binevenit dacă există prea multă mișcare în camera copilului.

Promisiunea calitatii moll

Preferi să cumperi mobilier nou ce sa te tina pentru totdeauna sau sa cumperi mereu si mereu mobilier nou? Tocmai pentru asta, ai 5 ani garanție a calității, 5 ani garanție disponibila și garantie 100% moll, pentru intreg scaunul – MADE IN GERMANY.

VEZI MAI MULTE POZE SI PRETURI IN MAGAZIN

Detalii tehnice

Husele în culori standard sunt din poliester rezistent la flacără, reciclat 100%, prietenos cu mediul conform standardului Oeko-Tex 100, cu densitatea de 260 gmp ± 5%.
Husele în nuanțe trend sunt din material cu două tipuri de fire, țesute în unghi drept și o densitate de 574 gmp ± 5%.
Rezistența la frecare: 50.000 pe scala Martindale.
Pigmenții fara metale grele.
Dimensiune: 68×68 cm
Înălțimea șezutului: 28 – 54 cm
Înălțimea utilizatorului: 110 – 200 cm
Greutatea utilizatorului: până la 80 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *