Scaunele moll, premiate in Europa

In ultimii ani, scaunele S9 si S6 de la moll au castigat aprecierea specialistilor din Germania


Pozitia ergonomică începe cu reglarea corectă a scaunului – dar designul său trebuie să se potrivească și biroului!

Pentru a se potrivi cu un birou modern – precum moll T7, există două scaune de designer: moll S9 și moll S6. Cele două scaune pivotante au un aspect impecabil și se remarcă prin numeroasele opțiuni de reglare.

Unic în lume, sistemul de reglare a înălțimii cu gaz al scaunului de designer Moll S9 acoperă întreaga gamă de înălțime, de la copii mici la adulți. Acest lucru transforma scaunul intr-un însoțitor de incredere pentru întreaga viață. Separarea creativă a elementelor de șezut și de spătar conferă modelului moll S9 un aspect care iese în evidență, fata de celelalte scaune pivotante. Mecanismul inteligent de sub scaun reglează în mod independent mișcarea suprafeței scaunului – nu numai înainte și înapoi, ci și dintr-o parte în alta. Acest lucru încurajează ocupantul să se deplaseze înainte, înapoi și lateral. Această dinamică stimulează sistemul muscular și metabolismul. Durerile de spate sunt practic prevenite.

Scaunul pivotant moll S6 surprinde prin ușurința și transparența sa, gratie materialului de plasa high-tech întins peste șezut și spătar. Plasa atinge corpul ca o a doua piele, amortizeaza schimbarile de greutate si, de asemenea, ofera puncte pentru respirabilitate. Pentru cei care doresc mai puțină trecere a aerului și o moliciune mai mare, moll S6 are perne suplimentare pentru spătar și scaun.

Proiectați scaunele de birou în diferite stiluri

Pe lângă un design funcțional, scaunele pivotante Moll oferă o gamă largă de materiale diferite care vă vor inspira. Deoarece cerințele pentru scaune sunt foarte individuale, puteți găsi materialul potrivit pentru fiecare gust. Un scaun de birou ar trebui să convingă în ceea ce privește funcționalitatea, precum și atractivitatea vizuală – aceasta include un grad ridicat de confort și comoditate. Designerii moll au aceste cerințe mereu în minte. Funcționalitatea, designul și ergonomia fac din scaunele Moll mobilierul perfect pentru tine – fie că este vorba de camere de zi, birouri de acasă sau camere pentru copii și adolescenți. Important pentru toate acestea este calitatea produsului. În fiecare zi suntem așezați pe ele – de dimineața până seara. Prin urmare, stabilitatea și căptușeala trebuie să fie de cea mai bună calitate. Scaunele pivotante moll sunt fabricate în Germania și îndeplinesc chiar și cele mai înalte cerințe.

Câștigătoare ale multor premii de design
Produsele unice moll nu sunt doar articole pe care le considerăm a fi concepute remarcabil. Experții împărtășesc și punctul nostru de vedere. Astfel, produsele moll din gama Unique au fost premiate cu numeroase premii. Moll T7 a primit Red Dot Award și a fost nominalizat la premiul German Design Award – moll S9 a primit Design Baden-Württemberg și mentiune Focus Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *