Profita de oferta lunii ianuarie si februarie – descopera uimitorul birou Winner

Acum, la lichidarea stocului de birouri Winner pentru copii si scolari, ti-am pregat o promotie pe care nu trebuie sa o ratezi:

Cumperi orice tip de birou Winner, alaturi de orice tip de scaun (din magazinul online www.mobilamoll.ro sau din reprezentantele din Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Oradea, Cluj, Timisoara) si primesti CADOU picioarele Confort pentru birou!

Cu Winner, ai incluse toate accesoriile si componentele extra

Dacă alegi Winner, vei obține mai mult decât un simplu birou. Winner este soluția cu un plus de valoare, de la Moll. În plus față de suportul de cărți, liniar și cârligul de geanta care se găsesc pe fiecare birou de birou, Winner are trasaturi si componente suplimentare. De asemenea, include organizatorul OrgaSet și un sertar urias, deosebit de spațios.

Ce face acest birou atât de special?

Winner de la Moll este cu adevărat soluția completă – un birou cu un design curat, adaptabil, jucaus, usor de transformat! Ofera o gama completa de accesorii si vine in patru modele – Winner Classic, Comfort, Compact Clasic și Compact Comfort (primele doua au o latime de 121 cm si o adancime de 71 cm; ultimele douao latime de 90 cm si o adacime de 71 cm). Datorită elementelor decorative atractive și a unei serii variate de opțiuni de extensie, Winner se adaptează cu ușurință la nevoile individuale. În funcție de permitivitatea fiecarui spațiu, de vârsta și dimensiunea copilului, aceasta masa de lucru pentru scolari poate fi folosita de-a lungul anilor, fără sa fie nevoie sa fie desfacuta. Winner crește odată cu nevoile în creștere. Deci: doar relaxați-vă.

    • Ajustarea inaltimii in doua versiuni (de la 53 la 82 cm) cu sisteme yo-yo si cel clasic (manual). Varianta Comfort permite reglarea inaltimii direct de pe scaun
    • Setarea inclinarii blatului de lucru – permite un unghi optim, pentru fiecare activitate (desen, scris, citit etc)
    • Niciun alt birou pentru scolari nu ofera o dotare atat de complexa, ca optiuni standard. Aceste detalii mici fac toata diferenta! Te bucuri de un sertar enorm, un sistem de depozitare a instrumentelor de lucru, agatatoarea pentru ghiozdan, suport magnetic cu liniar si lupa – cartile vor sta mai usor intr-un loc.
  • Culori ce aduc viata biroului – transformarea fiecarui birou Winner este posibila datorita accesoriilor – accente de culori, varianta de birou alb, in textura de lemn – toate sunt extrem de durabile si fara emisii poluante.

Fara indoiala, Winner este cea mai buna optiune de birou, pentru copilul tau – te bucuri de un raport pret/calitate excelent si ai toate accesoriile de care are nevoie cel mic, in munca sa pentru scoala! 

Descopera aici prezentarile tuturor birourilor Winner!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *