Profită de oferta de început de școală, la Mobila Moll! BIROU + BookHouse CADOU

La ORICE BIROU* cumpărat de la Mobila Moll primești un BookHouse (suport cu rafturi pentru cărți de copii) GRATUIT! PROMOȚIA este valabilă DOAR între 15 august – 15 septembrie 2018.

 

Pentru că știm și noi cât de important este un start cu dreptul în noul an școlar, iți aducem o veste bună. Doar în următoarele săptămâni iți oferim șansa de a primi o biblioteca BookHouse, de la Kinder Haus, în culorile preferate. Astfel, la orice birou pentru copii pe care îl cumperi de la noi, fie ca este vorba de  Champion, Joker sau Winner Clasic sau Comfort (vezi aici modele, culori și descrieri complete) primești cadou un BookHouse, personalizat.

*Promoția este valabila atât pentru produsele cumpărate de pe siteul www.mobilamoll.ro cat și din showroom-urile noastre din București, Bacău, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara; nu include birourile care sunt deja reduse sau care fac obiectul altor oferte sau promoții.

 

Birourile ergonomice Moll, o investiție pe viata

Special concepute și construite pentru utilizarea de către școlarii de orice vârsta, aceste birouri ergonomice, cu certificat, conferă și susțin o postura corecta în timpul studiului. Un astfel de birou nu este doar sustenabil, fiind o investiție pe viata – potrivit utilizării la orice vârste, ci și modular. Astfel, în funcție de nevoi, poate fi completat, în timp, cu diferite componente sau accesorii. In fine, birourile Moll sunt pe gustul tuturor copiilor! Gratie designului inovativ, dinamic și colorat, aceste mese de birou pot fi ușor personalizate pentru a fi mereu pe gustul școlarilor mici…sau mari.

 

BookHouse – biblioteci pentru cei mici

Ce mod mai bun de depozitare și vizualizare a cărților pentru copii decât aceste rafturi? Încăpătoare, ușor de fixat pe perete, BookHouse permit stocarea a aproximativ 20 de cărți, într-un mod simplu și atractiv. Realizat din materiale baby friendly, BookHouse poate fi ușor personalizat și este potrivit oricăror copii. Are o înălțime de 120 cm, o lățime a rafturilor de 60 cm, o înălțime a lateralelor de 90 cm și o adâncime de 11 cm – potrivite așadar pentru orice locuința și orice încăpere!


Despre KINDER HAUS

KinderHaus este producător de mobilier Montessori. In portofoliul lor găsești: biblioteci, paturi, ladite depozitare etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *