Principiile mobilierului Moll prezentate pe larg – siguranță, rezistență, personalizare  

Cu totii stim care este modul in care cei mici, dar si adolescentii lucreaza frecvent cu mobila lor. Varsta la care acestia sunt ii face ca deseori sa nu aiba cea mai mare grija fata de aceste articole – fie ca se pregatesc pentru scoala, lucreaza sau se joaca. Astfel, Moll a dezvoltat solutii ce sa fie corespunzatoare acestui context, intr-un mod cat mai eficient. Iar la baza dezvoltarii de produse pentru copii (birouri, scaune, lampi etc), se urmeaza principiul – pentru ca ceva sa fie potrivit pentru cei mici, acesta trebuie sa fie sigur, fiabil si de incredere. Vom trata in randurile de mai jos cateva dintre atuurile acestor birouri pentru copii, disponibile prin actuala oferta a magazinului nostru. Haideti sa incepem!

 

  • Suprafetele de lucru – toate birourile Moll se remarca prin functia de inclinare a blatului. Aceasta garanteaza, intr-un mod facil si sigur, ca cei mici adopta o pozitie sanatoasa si ergonomica atunci cand scriu, citesc sau deseneaza.

 

  • Reglarea pe inaltime – din nou, vorbim de un standard al birourilor si aditionalelor: cresterea pe inaltime, deodata cu copilul (operatiune pe deplin ajustabila).  Acest lucru e posibil prin cadrele telescopice ce sunt parte integranta a solutiilor Moll.

 

  • Colturi si margini rotunjite – daca am mentionat de materialele corespunzatoare pentru copii,  acest aspect nu trebuie neglijat. In cazul ofertelor de baza, acestea sunt inlocuite de adaptari din plastic moale, pentru marginile birourilor.

 

  • Suport pentru carti – fiecare birou vine cu un suport extrem de practic pentru carti. Functioneaza fara a aluneca, chiar si cand suprafata de lucru e inclinata.

 

  • Constructie si suprafete rezistente – birourile, sertarele si aditionalele pot sa suporte  o considerabila cantitate de tratament dur (ca sa nu o numim simpla uzura sau utilizare). Acest lucru se aplica si rezistentelor suprafete superioare, ce sunt usor de curatat.

 

  • O pasiune pentru detalii – intotdeauna e ceva nou ce poate fi descoperit de catre cei mici: compartimente secrete in birou sau scaun, lupa, placa pentru desenat… Birourile, in varietatea lor, au diverse trasaturi. Ce au insa in comun e faptul ca incurajeaza utilizatorul sa foloseasca cat mai multe materiale pentru studiu (scoala), sa se organizeze si sa isi sorteze materialele de birou. Prin sertarele si sectiunile de stocare acest lucru nu e deloc dificil!

 

  • Recomandari si recunoasteri – mobila de birou pentru copii Moll este apreciata si recomandata de catre ergonomisti si specialisti in ortopedica. De exemplu in 2012 au fost testate si recomandate de Campania pentru un spate mai sanatos – Aktion Gesunder Rucken e.V.

 

  • Calitate semnate si sigilate – Moll ofera o garantie de 5 ani de zile, pentru accesorii. De asemenea, produsele noastre poarta simbolurile Blue Angel si GS. Stiftung Warentest este o alta recomandare de renume.

Pentru a afla mai multe despre noi, urmareste paginile de blog si Noutati, iar pentru a cunoaste gama actuala de birouri pentru copii de la Moll foloseste paginile de categorii din meniul de sus sau rasfoieste cataloagele in format pdf (in sectiunea Despre noi). Pentru consultanta sau informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *