Pregătește-te de venirea primăverii cu un adevărat… Campion!

Noul birou Champion, pentru copii

Acum, în februarie și martie, toată atenția noastră cade pe uimitorul birou pentru copii Champion – un design modern, o construcție de calitate premium, ergonomic, sigur și ușor de reglat. Sistemul de tip yo-yo permite școlarilor (de orice vârsta) sa ajusteze ușor înălțimea biroului, fără ajutorul părinților. Colțurile rotunjite oferă un plus de siguranța iar accesoriile sunt practice, atractive și ajuta munca la birou!

 

De ce e aceasta piesa de mobilier unica?

Biroul Champion creste… cu fiecare noua provocare! Copilul tău are nevoie de un spațiu optim pentru lucru – tocmai de aceea, blatul aceste mese de lucru este ajustabila ca inclinație, în trei versiuni, complet sau parțial (vezi imaginea de mai jos). Astfel, atât dreptacii cat și stângacii pot sa se bucure de acest birou. Unde mai pui spațiu generos pentru depozitare, canalul pentru ascunderea cablurilor de curent, gama variata de culori și adaptabilitatea! Un birou ergonomic excelent, potrivit pentru copii și adolescenți, în egala măsura!

Trei variate de blat, pentru stangaci si dreptaci
Trei variate de blat, pentru stangaci si dreptaci

 

Champion: ergonomie, pentru crestere si flexibilitatea

Poate știai și pana acum ca mobila Moll este flexibila și ajustabila, iar asta se aplica și pentru biroul lunii: copiii cresc, iar schimbarea este ceva natural, pentru ei. De aceea este important ca tinerii și copiii sa folosească birouri și scaune care se adaptează schimbărilor corporale prin care trec, în fiecare stadiu de dezvoltare. Asadar, biroul se poate înaltă în doar câteva secunde, la înălțimea dorita. Bineînțeles, și scaunele trebuie sa fie la fel – vezi aici oferta actuala de scaune, iar la un pachet birou+scaun iți oferim un preț special.

Champion creste, cu fiecare an
Champion creste, cu fiecare an

 

Blatul se ajusteaza ca inclinatie

Copiii au o mulțime de activități pe care le desfășoară, în pregătirea pentru scoală – desenează, scriu, citesc, colorează, schițează sau fac lucru manual. Insa la fel cum si noua, adulților, tastatura calculatorului ne este înclinată sau așezăm laptopul pe un stand înclina (tocmai pentru a lucra mai comod și mai sănătos), la fel și copiilor suprafața de lucru trebuie sa fie înclinată. Din fericire, biroul Champion, spre deosebire de majoritatea birourilor pentru copiii, din tara noastră, permite reglarea acestei înclinații, la diferite unghiuri:

  • Copiii stau mai relaxati la birou
  • O parte din blat poate fi pastrat perfect orizontal
  • Copiii pot sa modifice singuri aceasta înclinare
  • Atât sistemul de reglare, cat și întreg biroul sunt foarte sigure și nu prezintă riscuri de accidentare

 

Plin de culoare, ca anii copilariei!

O soluție stilata, ce permite alegerea panourilor laterale (în 12 variante) sau schimbarea ulterioara a anumitor accente de culoare (la yo-yo sau picioarele biroului).

 

Tot ce are nevoie scolarul, intr-o singura masa

Suplimentele Moll vin gata instalate în acest birou – suportul de carte, liniarul magnetic sau agățătoarea pentru ghiozdan. Practice, atractive si de foarte buna calitate!

Daca cel mic ar putea sa iți ceara exact ce are nevoie, pentru spațiul lui de lucru, cu siguranță ți-ar spune ca are nevoie de suficient loc pentru a se fâțâi, un blat încăpător pentru a depozita diverse rechizite și materiale, un sertar ușor de deschis și spațios… exact descrierea biroului nostru propus pentru februarie și martie!

 

Afla mai multe în paginile de produs și contactează-ne pentru o oferta de nerefuzat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *