Pregateste o petrecere de neuitat pentru cei mici

petrecere-artificii-tort

Artificiile de pe tort…mai bune decat „cireasa” de pe tort!

“Dupa munca si rasplata”, spune un vechi proverb romanesc! Asadar, ce modalitate mai buna de a recompensa munca scolarilor nostri decat printr-o petrecere? Fie ca este vorba de o aniversare, o onomastica sau orice alt prilej, un party ii va binedispune pe cei mici (mai ales dupa atatea luni de carantina!)

Pentru a fi sigur ca ai succes, foloseste ceva colorat, galagios, exploziv si luminos… artificii!

Incepe cu artificiile de tort

Nimic nu face ca o prăjitură (de orice tip sau forma) să fie mai festivă decât adăugarea unor sclipitoare artificii pe vârf! Daca te-ai intrebat totuși cât de sigur este să pui un foc de artificii pe mâncare… Răspunsul depinde de definiția ta de „sigur”. Daca alegi insa sa cumperi artificii, pocnitori sau petarde din magazinele autorizate – precum de aici – poti sa stai linistit!

Lumânări “vii” pe prăjituri
Lumânările care emit scântei sunt complet sigure pe un tort. Nu trag multe scântei in aer și probabil nu te vor arde. Totuși, asta nu le transforma in mâncare, așa că nu le mâncați.

Risc de arsuri, precum ar fi de la orice tip de artificii
De departe, cel mai mare risc de a pune artificii dedicate pe un tort este riscul de a te arde atunci când le scoți din tort. Aceste micute piese pot cauza si ele accidente, la fel ca orice alt tip de pirotehnică. Motivul este simplu – sunt utilizate mai des și există un risc real atunci cand apuci cu mana artificiile, cat încă sunt prea calde. Soluția este ușoară. Așteapta să se răcească înainte de a le scoate din tort!

Atentie si la ochi
Artificiile pot fi folosite pe torturile de petrecere pentru copii, dar nu lăsați copiii să se joace cu acestea. Accidentele se produc atunci când oamenii se împing cu varful acestora (capatul ascuțit) – ele nu sunt jucarii! Adulții ar trebui să supravegheze orice utilizare a acestora și trebuie îndepărtate (când sunt reci) înainte de a servi tortul.

Daca veni vorba de articole pentru petreceri, luati in calcul si petardele, fumigenele sau bilutele pocnitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *