O vacanta pentru intreaga familie

Petrece vacanta de primavara din acest an in Romania, la Caciulata

Ca in fiecare an, scolarii din tara noastra se vor bucura in curand de o vacanta de primavara de doua saptamani. Pregatite de autoritati special pentru a marca perioada sarbatorilor pascale, aceste zile libere vor cuprinde atat Pastele catolic, cat si cel ortodox. Astfel, vacanta de primavara din 2022 va incorpora nu doar Sarbatorea Invierea Domnului ci si 1 Mai (Ziua Muncii), ambele fiind sarbatori legale. 

 Vacanta de primavara din acest an scolar va incepe din data de 15 aprilie si va dura pana pe 1 mai 2022. Asadar, indiferent de ciclul de invatamant din care fac parte scolarii sau prescolarii din „caminul tau”, vacanta va fi aceeasi. Luni, pe 2 mai, elevii se intorc in clase.

Redescopera bunatatea naturii – statiunea Calimanesti-Caciulata

In bine cunoscuta regiunea Valea Oltului, situata intr-un defileu de o frumusete salbatica aparte, turistii se pot bucura de o statiune veche de secole. Cu oferte constante, recomandata pentru oameni de orice varsta, cu sau fara afectiuni de sanatate, Caciulata ramane un loc iubit si acum, in 2022.

La Caciulata, apa izvorata din inima pamantului are diferite temperaturi (de la ape reci pana la ape geotermale) si este utilizata atat pentru cure interne, cat si pentru diverse tratamente sau terapii.

Publicatia Wall Street a adaugat Calimanesti-Caciulata in TOPUL primelor cinci destinatii balneare din Romania.

Ce poti sa faci la Caciulata?

  • Iubitorii de vanatoare si pescuit sportiv au la dispozitie o varietate de optiuni. Cel mai apropiat oras mare este Ramnicu Valcea – la 18 km distanta.
  • Turismul monahal atrage mii de oameni, din tara si strainatate – acestia ajung cel mai adesea la Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara sau Ostrov.
  • Descopera hidroterapia si bucura-te de efectele pe care le are apa asupra intregului organism. Vizitatorii prefera dusurile, masajele, baile (cu plante sau bioxid de carbon), practicile de chinetoterapie, electroterapia, pneumoterapia, gimnastica si asa mai departe. Progresele medicale merg mana in mana cu oferta … naturii.

Rezerva online cele mai bune oferte de cazare si tratamente la Caciulata!

VEZI TOATE OFERTELE DE CAZARE DIN CACIULATA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *