moll Pro: moll vă prezintă casetiera mobilă Pro

Fii un profesionist: alege casetiera pe roti Moll Pro – un adevărat profesionist. Fie că ai nevoie de un spațiu de depozitare miraculos de mic sau de un scaun, Pro este un expert în toate aceste domenii. Robert va explica in acest video scurt de doua minute si jumatate tot ceea face aceasta piesa de mobilier să iasă în evidență:

Alegeti titrarea in limba engleza/germana/rusa sau parcurgeti transcrierea videoului mai jos, in limba romana.

Ai nevoie de mai mult spatiu de depozitare? Poate chiar de un “scaun” suplimentar in biroul tau sau in camera copilului? Atunci casetiera Pro de la moll este solutia perfecta! Micutul container cu roti este disponibil in trei decoruri distincte, pentru a se asorta cu modelele biroului Winner: alb/artar/stejar. Gratie nuantei albe, casetiera se potriveste si cu birourile Joker, Bandit si Sprinter.

La moll, intotdeauna incercam sa dam voie culorilor sa se joace. Poti intotdeauna schimba culorile sertarelor, in mod individual, astfel incat sa ajustezi totul dupa culoarea preferata a copilului din ziua respectiva. Cum faci acest lucru? Tragi sertarul si vei vedea doua suruburi, in centrul bucatii de lemn frontale. Le desfaci, scoti manerul afara – acolo vei gasi “Benzile de culoare”. 

Perna pentru sezut aduce un plus de culoare si ofera o solutie comoda. Lucrul minunat legat de aceasta componenta este ca ai doua fasii antiaderente, in interiorul. Cu ajutorul acestora perna sta ferm pe casetiera.

Ai o varietate uriasa de optiuni de culoare din care sa alegi – 15 motive diferite, 6 texturi moderne si 9 modele clasice.  

Colturile rotunjite ale casetierei si mecanismul prietenos de inchidere a sertarelor garanteaza siguranta, in camerele copiilor. 

Si pentru ca fiecare are secretele sale …si acest dulapior ascunde un mister! Este vorba de compartimentul sau secret. Apasandu-l, sectiunea respectiva din sertar se deschide, sarind in sus.  Iata – un locsor suplimentar, in care poti sa pui banii de buzunar sau chiar batoane de ciocolata ori alte dulciuri. 

Este imposibil sa ramai blocat sau sa rupi cheia deoarece cheia se strange, in lateralele sale.

Sertarele sale de jos pot sa fie impartite in formate A3 sau A4, folosit un compartiment de divizare.  

Rotile casetierei Pro sunt potrivite atat pentru pardoseli moi cat si pentru pardoseli tari. In plus, franele vin gata integrate in picioare, tocmai pentru a te ajuta sa stabilizezi dulapiorul. Testat GS, certificat Blue Angel si cu cinci ani garantie… care casetiera Pro va fi a ta?

Vrei sa afli mai multe detalii si informatii tehnice? Intra pe pagina casetierei Pro, in magazinul nostru online. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *