Scaun S9

Scaunul ergonomic S9

Scaun S9

7.546,00 lei

Scaunul S9 de la Moll pune capăt oricărei convenții. Este o invitație la mișcare – o încurajare pentru regândirea șezutului pe scaun. Permite mai multe decât ajustarea ideală pentru orice persoană. Datorită formei compacte, oferă opțiuni nelimitate de ședere. Privit din față, din lateral sau din spate, scaunul S9 de la Moll extinde orizontul, iar suprafața de ședere oscilantă vă ține în mișcare. Acceptați invitația la mai multă libertate în timp ce ședeți pe scaun.

Scaunul ergonomic de birou S9 de la Moll pune capăt oricărei convenții. Este o invitație la mișcare – o încurajare pentru regândirea șezutului pe scaun. Permite mai multe decât ajustarea ideală pentru orice persoană. Datorită formei compacte, oferă opțiuni nelimitate de ședere. Privit din față, din lateral sau din spate, scaunul S9 de la Moll extinde orizontul, iar suprafața de ședere oscilantă vă ține în mișcare. Acceptați invitația la mai multă libertate în timp ce ședeți pe scaun.

Scaunul ergonomic de birou S9 de la Moll invită utilizatorul să abordeze o multitudine de posturi, iar suprafața de ședere asigură faptul că șederea va fi întotdeauna dinamică și sănătoasă. Designul scaunului S9 este independent și fără compromisuri. Se potrivește bine în orice mediu, fără a-și pierde caracterul puternic. Scaunul a primit deja prestigiosul premiu international de design Focus.

 • Baza rotundă cu 6 rotile este foarte stabilă și sigură, datorită dimensiunii, și se poate fixa prin frâna de pe rotile.
 • Înălțimea șezutului poate fi ajustată între 34 și 57 cm, potrivindu-se pentru persoane cu înălțimi între 110 și 200 cm
 • Susține o greutate de până la 100 kg
 • Scaun ergonomic, potrivit oricărei conformații corporale, datorită ajustării pe 3 dimensiuni: înălțimea spătarului, adâncimea șezutului și înălțimea șezutului
 • Înclinarea spătarului de la 4 grade în spate la aproximativ 7 grade în față
 • Oscilația laterală a șezutului: maxim 5 grade în fiecare sens
 • Modificarea dimensiunilor este o joacă de copil: apăsați doar mânerul și glisați elementul (șezut sau spătar) în poziția dorită.
 • Rotile cu sistem de frânare, având un design special, potrivite pentru podele din materiale dure sau moi
 • Pe spatele scaunului găsiți un suport pentru genți, cu funcția push-to-open, camuflat sub sigla Moll
 • Culoarea cadrului: Alb
 • Spătarul și șezutul sunt disponibile în 8 variante cromatice și se pot combina după gustul fiecăruia, pentru a obține variante monocrome, bicolore asortate sau asocieri contrastante de nuanțe. Puteți alege între albastru deschis, albastru închis, bej, maro închis, galben lămâie, portocaliu, roșu, roz. Vă rugăm să specificați în comandă combinația de culori dorită.

Se potrivește birourilor ergonomice T7, T7 exclusive, T7 XL, T7 XL exclusive.

Brosura Unique

Descarca catalog

Recenzii

Nu sunt recenzii.

Fii primul la recenzie “Scaun S9”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aditionale

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii