Birou Joker Clasic

birou ergonomic pentru copii Joker

Birou Joker Clasic

5.00 din 5 bazat pe 2 recenzii
(2 recenzii)

2.230,00 lei

Noul birou de la Moll – un birou de bază, versatil și modern cu aceleași caracteristici care scot în evidență minunatele birouri ergonomice pentru copii. Reglarea înălțimii, înclinarea blatului șI alegerea elementelor de decor creează confort, ergonomie și plăcerea de a lucra.

Descriere birou ergonomic pentru copii Joker:

Noul birou de la Moll – un birou de bază, versatil și modern cu aceleași caracteristici care scot în evidență minunatele birouri ergonomice pentru copii. Reglarea înălțimii, înclinarea blatului șI alegerea elementelor de decor creează confort, ergonomie și plăcerea de a lucra.

Înclinarea blatului se poate regla în funcție de activitățile desfășurate (scris, citit, desenat) la un unghi de până la 18°.

Biroul este sigur pentru copii și testat TÜV – nu există spații periculoase goale între secțiuni.

Biroul Joker este echipat cu sistemul clasic de ajustare a înălțimii picioarelor, prin care înălțarea sau coborârea întregului birou se face ușor, în 10 trepte incrementale, biroul fiind astfel potrivit pentru o utilizare ergonomică de către persoane cu înălțimea între 104 și 190 cm.

Produsul NU are inclus sertarul! Dacă doriți un birou cu sertar trebuie adăugat în comandă Sertar Joker din lista de produse!

 

Specificații tehnice:

Odată cu biroul primiți și o cutie de folii colorate și capacele aferente, astfel încât să-l personalizați foarte ușor (albastru, roz, verde, portocaliu, negru și roșu). Biroul este disponibil în culoare decor alb.

Fiecare birou ergonomic pentru copii Joker are inclus:

  • suport magnetic anti-alunecare
  • compartiment pentru creioane
  • suport pentru ghiozdan

Suprafețele sunt ușor de curățat, suportă greutăți mari și se pretează utilizării intense (materialele folosite sunt din clasa E1, emisii scăzute).

Biroul este fabricat din plăci de melamină de calitate superioară, de 19 mm, acoperite cu rășină.

Dimensiunea blatului: 117×68 cm

 

Adiționale pentru birou ergonomic pentru copii Joker:

 

Îi mulțumim Oanei Moraru că a optat pentru birouri Joker în noul centru Helikon deschis în București.

Nu exista video la acest produs

Nu exista cataloage la acest produs

2 recenzii pentru Birou Joker Clasic

  1. 5 din 5

    Am ales acest produs pentru fetita noastra si suntem incantati de alegerea facuta. Un birou erogonomic, atractiv si calitativ. Recomandam cu incredere aceste produse

  2. 5 din 5

    Biroul Joker este cea mai bun alegere pentru camera copilului. In primul rand este ergonomic, versatil din punct de vedere al culorii, robust, rezistent, si cu siguranta de cursa lunga. Clar il ducem si in camera de la facultate!

Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aditionale

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii