Birou ergonomic T7 exclusive

birou ergonomic T7 exclusive varianta nuc

Birou ergonomic T7 exclusive

17.910,00 lei

Nu există o poziție perfect ergonomică, dar există un birou ergonomic perfect adaptat fiecărei activități și cerințelor sale specifice. Ușor de manevrat și foarte versatil, biroul T7 exclusive permite adaptarea optimă la fiecare situație.

Configureaza produsul

Sterge variatia

Nu există o poziție perfect ergonomică, dar există un birou ergonomic perfect adaptat fiecărei activități și cerințelor sale specifice. Ușor de manevrat și foarte versatil, biroul T7 exclusive permite adaptarea optimă la fiecare situație.

Fie că îți dă senzația de cămin primitor, fie că are o alură rece, de business, biroul T7 exclusive impresionează prin modul în care concentrează într-un design minimalist trăsăturile unui birou exclusivist.

Deosebitul birou ergonomic T7 a fost nominalizat la renumitul premiu German Design Award 2016, chiar înainte de a ieși pe piață, a primit premiul internațional din partea Fundației German Design Council și a câștigat Red Dot Design Award 2016 – o distincție internațională pentru designul de înaltă calitate.

Picioarele au roțile integrate, astfel încât mutarea biroului în încăpere este o joacă de copil. Construit din plăci de oțel, fiecare picior este format din două coloane cu telescoape duble și cu funcție de auto-nivelare, pentru ca biroul T7 să poată fi folosit fără probleme chiar și pe o podea inegală.

Reglarea înălțimii biroului se face motorizat, între 56 și 118 cm. La nevoie, se pot adăuga înălțătoare care suplimentează dimensiunea biroului cu 10 cm.

Pentru că siguranța utilizatorului este preocuparea centrală a producătorului Moll, reglarea înălțimii biroului se face doar cu ambele mâini, iar motorul se oprește automat când se opune rezistență. Mai mult, sub blatul biroului este o închizătoare de siguranță.

Sertarul de tip push to open este proiectat pe toată lățimea blatului și este construit din panouri sandwich de 2 mm combinate cu profiluri din aluminiu eloxat. Având cauciuc poliuretanic pe interior, sertarul este divizat în 2 compartimente pentru instrumente de scris și 2 compartimente mari, inclusiv unul pentru documente A3.

Desktopul este acoperit cu panouri cu furnir, realizate din straturi de lemn, groase de 14,2 mm, tratate cu ulei. Picioarele biroului și tălpile cu rotile sunt albe.

Încărcătorul wireless QI charger opțional asigură funcționarea neîntreruptă a smartphone-ului și a smartwatch-ului dvs.

În spate, biroul este prevăzut cu Powermanagement – un sertar discret cu deschidere pull-out și închidere magnetică, pentru ascunderea cablurilor și a surselor de alimentare. Cu 6 prize de forme diferite, sertarul pentru cabluri este potrivit pentru orice tip de ștecher. Iar jgheabul pentru cabluri este ascuns în piciorul biroului, pentru a ține cablurile inestetice departe de ochii musafirilor.

Ieșirea cablurilor are un design elegant și se poate înlătura pentru fixarea lămpii Flexlight.

 

Specificații tehnice birou ergonomic T7 exclusive:

Blatul este din MDF/E1.

Datorită tehnologiei „Zero îmbinări” trecerea de la un material la altul nu este vizibilă.

Dimensiunea blatului: 115×75 cm

Culori: Stejar/Nuc

 

Produse adiționale:

Încărcătorul wireless QI-Charger

Adaptor de înălțime

Casetiera C7 cu Pad pentru casetieră

Scaunul S6

Scaunul S9

Lampa L7

Nu exista video la acest produs

Nu exista cataloage la acest produs

Recenzii

Nu sunt recenzii.

Fii primul la recenzie “Birou ergonomic T7 exclusive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii