Inceputul verii aduce la moll noi birouri (3) – Champion Compact Express – lucrezi in pozitia sezanda sau in picioare

La moll, principiul esential ce ghideaza inovatia este că un birou trebuie să fie ajustabil în înălțime – lucrul acesta îi permite să „crească” împreună cu copilul. Noul Champion Compact Express (la fel ca și Champion) este conceput pentru longevitate și ii însoțește pe tineri din școala primară pana în anii de liceu ori facultate.

Extinderea gamei de birouri ergonomice

Biroul Champion permite, de asemenea, ca blatul să fie înclinat pentru un unghi de vizualizare optim, în timpul activităților precum citire, studiu sau scriere. Pentru crearea unui spatiu de studiu complet ergonomic, moll ofera Flexlight (conceput pentru iluminarea optimă) și scaunul drept, cum ar fi Maximo sau Scooter, care pot fi ajustate dupa proporțiilor si dimensiunile fiecarui corpului.

Noul Champion Compact Express oferă baza perfectă pentru acest lucru. Acesta aduce o experiență de învățare plină de varietate in camera copiilor – fie pe scaun, fie în picioare.

Cum ar trebui să fie mobilate camerele de copii pentru condiții ergonomice perfecte?

Champion Compact Express reușește sa depaseasca asteptarile, prin reglarea înălțimii brevetate si patentate la 69-114 cm (ce poate fi extinsa chiar până la 124 cm, cu adaptorul de înălțime). Descopera un birou pentru copii care crește odata cu acestia – din primele clase   până la liceu, apoi in biroul pentru adulți, cu un spațiu de lucru sezand/in picioare. Opțiunile sale multiple de extensie îl fac potrivit pentru utilizare în biroul de acasă și in biroul pentru adulți.

În 2018, Champion a primit premiul German Design Award. Noua generație – Champion Compact Express – aduce o funcționalitate profesională in camera celor mici si oferă un potențial de câștig pentru ergonomie. Baza permite adulților și adolescenților tineri de la o înălțime de 155 cm sa regleze singuri, cu ușurință, înălțimea biroului. Astfel, înălțimea blatului poate fi setată usor (din pozitia sezand/in picioare) fără a fi nevoie de energie. Biroul acesta nu doar crește împreună cu cei mici, ci îi si motivează pe adolescenți să schimbe între pozitiile sezand/in picioare în timpul muncii.

Pe scurt

  • Apesi o maneta – reglezi inaltimea
  • Nu ai problema cablurilor (ce sunt ascunse usor)
  • Permite incarcarea wireless
  • Scapi de presiunea la nivelul spatelui
  • Schimbi usor pozitiile de lucru, repede si fara efort
  • Cercetatorii recomanda intre doua si patru schimbari de postura, per ora
  • Blatul poate fi inclinat – se evita tensionarrea muschilor
  • Perfect si pentru camerele mici (biroul are o latime de 86 cm)
  • Permite marirea blatului cu 170 cm, in ambele parti (in total)

Descopera acum toate birourile moll si bucura-te de promotiile acestei veri, in magazin! Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *