Inceputul verii aduce la moll noi birouri (2) – Champion Compact – Fresh in 2019 in familia Champion

In mod ideal, mobilierul din camera copilului ar trebui sa fie generos, sa ofere o suficienta libertate de miscare si sa tina cont de criteriile actuale de ergonomie. Cu Champion Compact, incaperile pentru cei mici pot sa fie concepute si pentru functionalitate ori confort – chiar daca au doar cativa metri patrati.

Biroul Champion Compact oferă o mulțime de funcționalități pentru spații mici, in plus, are nevoie de o suprafata foarte mica de podea. Cu o lățime de 86 cm, se potrivește și în nișe mici. Dacă ulterior (sau chiar acum) consideri ca ai nevoie de un spațiu mai mare de lucru, biroul Compact poate fi ușor extins cu un Side Top. Cu această extensie, obtii o  lățime de 130 cm. Atunci cand Side Top este instalat pe ambele laterale, lățimea poate sa ajunga la chiar 170 cm.

Alte avantaje ale acestei combinații: Side Top oferă un spatiu de depozitare, chiar și cu un blat de lucru inclinat.

Cand haosul domneste in camera copilului, spatiile de depozitare generoase pot reprezenta solutia

Compact oferă spațiu de depozitare si prin aditionalele sale – astfel, spațiul creat aici poate să fie și mai eficient. Flex Deck Compact, economiseste spațiul atunci când este atașat la birou.

Cu aceste rafturi multifuncționale practice, biroul se extinde in trei dimensiuni. Cu două brațe montate direct pe marginea biroului, si spațiul de deasupra biroului poate fi utilizat în mod eficient. Inclus în echipamentul standard (prin Flex Deck) placa magnetica poate fi folosită ca o tablă albă, patru magneți și două rafturi. Două brațe de colț, din aluminiu, de pe raftul de sus, impiedica si căderea cărților. Utensilo-ul din spate poate fi atașat opțional la Flexdeck, pentru o serie de opțiuni in ce priveste depozitarea creioanelor, a hârtiei și a materialelor mici.

In plus…

  • Cablurile electrice din spate pot sa fie ascunse de la vedere si impiedica incalcirea, la nivelul podelei
  • Biroul poate include un incarcator wireless optional (perfect pentru ceasuri ori telefoane)
  • Un sertar enorm (suplimentar), pe toata latimea biroului poate suplimenta spatiul de depozitore fara sa afecteze libertatea de miscare.
  • Biroul poate fi ajustat oricand pe inaltime, conform nevoilor si dimensiunilor celor mici. Inaltimile corecte sunt tiparite chiar pe piciorul acestei piese.

Culoarea potrivita? Incepe cu o nuanta alba, de baza. Apoi, alege accente individuale de culori pentru elementele interschimbabile.

Cauti un birou ce sa iti insoteasca baiatul sau fata pana la intrarea in maturitate? Alege Champion Compact, un companion ergonomic, de incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *