imm Köln 2019 – un debut de mare succes

Ca și în fiecare an, cel mai mare târg de design și mobilier din lume de la Köln (in ianuarie) prezintă cele mai importante tendințe care vor modela industria mobilei. Chiar după primele zile putem spune că târgul va fi un succes complet pentru noi.

Standul moll din Köln a convins publicul nu numai vizual, ci și prin noile noastre produse interesante. Deja în primele zile am reușit să întâmpinăm o mulțime de vizitatori interesați.

Soluții de a sta jos/in picioare, pentru camerele copiilor

moll oferă prin Champion Express un birou cu o gamă enormă de opțiuni de ajustare ce se potrivește ergonomic cu aproape orice dimensiune corporală – fie că cei mici sunt așezati sau în picioare. Pentru învățarea eficientă și bunăstare în camera copiilor, schimbarea dintre pozitile sezand/în picioare/în mișcare este extrem de utilă. Prin urmare, masa poate fi ridicată la înălțime, în picioare, cu ușurință, în mai puțin de o secundă. Cine nu ar iubi acest mediu special de învățare!

Winner – optimizat de acum pentru dreptaci si stangaci

Birourile copiilor ar trebui să aibă un blat ce sa se poata desparti, cu un element înclinabil și unul fix, astfel încât cei mici să poată lucra la in cele mai bune condiții. Fiecare copil are o preferință clară pentru o mână. Dar ce se întâmplă cu biroul pentru copii dacă este transmis fratelui cu o preferință diferită? Cu Winner Split, acest lucru nu are nicio importanță – suprafata de lucru poate fi modificată. Noul birou pentru copii de la moll ia în considerare generațiile viitoare.

Champion Compact – soluția compactă pentru camerele  mici pentru copii

Care este mobilierul potrivit atunci când este vorba de amenajarea unei încăperi mici pentru copii? Mobilierul flexibil și multifuncțional este ideal deoarece este… multifuncțional. Biroul Champion Compact este cu 30 cm mai mic decât „fratele sau mai mare” – Champion. Creste cu copiii si adolescentii, dar si in functie de marimea camerei.

Design fürs Leben

moll T7 a fascinat vizitatorii cu finisajul de nuc de înaltă calitate și reglarea înălțimime, prin electromotor.

Joker aduce ajustarea înălțimii, pentru un plus confort

Intrarea în lumea moll este acum mai ușoară decât oricând! Din 2019, Joker are ajustarea înălțimii cu Jojo. Simplificat, fără compromisuri în ceea ce privește ergonomia, Joker este acum disponibil și cu reglajul practic al înălțimii Comfort. Pentru toți cei care nu vor să compromită calitatea și funcționalitatea!

În 2019 moll extinde gama de lămpi de birou pentru copii. L7 – ce se bazează pe aceeași tehnologie precum Flexlight –  o lampă mobilă cu o bază solidă pentru camera copiilor. Acest lucru le oferă copiilor avantajul utilizării lămpii în locuri diferite.

Desigur, noile țesături nu trebui să lipsească!

moll a extins colecția de copii cu materialele Lotta și Submarine. Culorile luminoase și vesele fac ca intreaga camera a copiilor să fie potrivită fete sau a băieti. Copiii iubesc noile țesături care le personalizează locul in care lucreaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *