Despre rolul luminii, în munca la birou

Un loc luminos, pentru noi și copiii noștri

 

Cu adevarat, de ochii celor mici trebuie sa avem o grija deosebita – tocmai de aceea, e bine ca in camera de lucru sa existe suficienta lumina incat privirea lor sa nu oboseasca prea repede. Expertii spun ca cea mai buna solutie este data de instalarea unei surse de lumina pe tavan, care sa fie eficienta in intreaga camera. De asemenea, aceasta lumina trebuie sa fie combinata cu lumina naturala, a zilei (pe cat posibil). O lumina de aproximativ 500 Lux e recomandata pentru ca un birou sa se bucure de conditii optime pentru lectura. Lampile aditionale Mobilight, L7 si Flexlight ofera lumina necesara si ajuta astfel la crearea unor conditii optime pentru toate activitatile ce au loc la masa de birou. Le puteti gasi chiar aici, in magazinul nostru.

Dupa cum am spus, este important sa existe lumina suficienta, in camera de lucru, incat ochii copilului sa nu oboseasca repede atunci cand el sau ea isi face temele sau se pregateste pentru scoala. Recomandat este ca sursele de iluminare folosite de micutii nostri sa fie mobile si flexibile. O buna iluminare ne ajuta pana la urma pe toti sa ramanem concentrati fara disconfort, pentru a evita durerile de cap.

Cu siguranta, aceste lucruri sunt stiute de mare parte din parintii ce ne citesc materialele, aici pe blogul Mobilamoll.ro. Cateva sfaturi utile, de care trebuie sa tinem de asemenea cont, sunt urmatoarele:

  • sursele de lumina trebuie sa fie pozitionate  intr-un asemenea mod incat sa nu fie produse umbre deasupra spatiului de lucru; nici de catre unele obiecte din respectiva zona dar nici de catre utilizator.
  • gratie clemei de montare, modelele de lampa de la Moll – Flexlight, L7 si Mobilight pot sa fie setate cu usurinta in pozitia dorita, intr-un mod corect.
  • cu o durata de viata incredibila, intre 10.000-25.000 de ore, aceste lampi reprezinta solutii eficiente din punct de vedere energetic, ce ofera o lumina perfecta pentru munca la birou. Ele pot fi montate cu usurinta atat pentru stangaci cat si pentru dreptaci.

Pentru informatii suplimentare legate de aceste lampi, intra aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *