Despre noi

Despre compania moll

Compania moll a fost înființată în anul 1925, în Baden-Württemberg, Germania, și s-a axat pe dezvoltarea unui mobilier ergonomic dedicat copiilor, care creează condițiile optime pentru spațiul de lucru al unui elev, sprijinind poziția corectă și permițând mobilitate maximă.

Martin Moll, directorul general al companiei, spune:

„La birourile noastre pentru elevi se poate regla înălțimea picioarelor, astfel încât să poată fi adaptate oricărui nivel de creștere; iar în cazul în care este necesar, se poate regla unghiul de înclinare al blatului biroului, fiind astfel adaptat oricărei activități, de la citire până la scriere. Într-un spațiu de învățare este necesară și utilizarea unui scaun ergonomic corespunzător și cel mai bine ar fi să folosiți un scaun care nu doar crește o dată cu copilul dvs., ci unul care, asemenea modelului Maximo, își poate regla dimensiunile pe trei direcții, astfel încât să se adapteze perfect la mărimea și constituția corpului.”

Mai multe detalii despre companie puteți afla vizitând site-ul furnizorului: www.moll-funktion.com

Calitatea moll


Mobilierul Moll este produs in Germania si respecta cele mai inalte standarde de calitate, de siguranta in utilizare si protectie a mediului.


Este foarte usor de montat, pe baza instructiunilor. Mobilierul ergonomic de birou Moll este conceput cu un numar minim de piese. Fiecare produs contine instructiuni de montaj pas-cu-pas, detaliate, cu imagini.
Birourile si scaunele de birou Moll detin emblema GS oferita produselor verificate din punct de vedere al sigurantei de catre Institutul Bavarez pentru Comert LGA.


Produsele sunt certificate de catre TUV Rhineland.
Complet ajustabile, birourile si scaunele de birou Moll au primit si marca de aprobare din partea AGR (Aktion Gesunder Rucken), un organism independent de testare pentru produse ergonomice, sigure pentru sanatatea coloanei vertebrale.


Ca producator de mobilier pentru copii, moll respecta mediul inconjurator. Birourile si scaunele de birou pentru copii de la moll, prietenoase cu mediul, detin emblema Blue Angel, un certificat german pentru produse ecologice.
Biroul pentru copii Champion de la moll este castigatorul premiului de design Red Dot Design Award, prin care sunt recunoscute produse inovatoare in design si functionalitate.


Garantie 5 ani post vanzare!

moll România

În România, compania moll este reprezentată prin BASILEIA REK SRL-D, dealer autorizat, unic importator al produselor moll, și deținător al site-ului www.mobilamoll.ro.

Erika Sofronie, participant la trainingurile moll, cu 14 ani de colaborare în vânzarea acestei mărci, precum și mamă a trei fetițe minunate, vă stă la dispoziție cu experiența ei, pentru ca dumneavoastră să alegeți cele mai bune produse pentru dumneavoastră sau copil.

Ia legătura cu noi!

Pentru mai multe informații despre companie și/sau produse, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail. Ne puteți scrie și pe chat – suntem online de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00.

Telefon: 0745 620 780
E-mail: office@mobilamoll.ro
Facebook: @MobilaMollRomania
Instagram: @mobilamoll

Showroom-uri:

București
KULT! HomeStories
Calea Floreasca 91-111
Telefon: 0371 131 023; 0735 197 117
E-mail: office@kulthome.ro
Website: www.kulthome.ro

Cluj-Napoca
Premium
Str. Constantin Brancuși nr. 106
Telefon: 0264 43 42 42
E-mail: premium@okapigroup.ro; marius.dragoi@okapigroup.ro
Website: www.premium-electrocasnice.ro

Timisoara
Showroom Transforms
Adresa: Str. Romulus nr. 8
Telefon: 0773 370 982
E-mail: info@transforms.ro
Website: www.transforms.ro

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii