Educatia continua, cheia spre succes – tot ce trebuie sa stii despre munca la birou a scolarilor de astazi

Birouri moll

Noul an scolar ii cauzeaza disconfort micutului tau? Timpul petrecut in banca, la scoala, ori acasa, la birou il oboseste pe copilul tau? Dincolo de oboseala sau plictiseala, se ascund chiar si mai multe pericole: expertii in sanatate afirma ca munca de lunga durata in pozitie sezanda poate fi daunatoare pentru sanatatea scolarilor. Pe langa dezavantajele sedentarismului, lucrul intr-un mediu incorect din punct de vedere al ergonomiei poate cauza mult rau, punand o prea mare presiune pe coloana vertebrala. 

Ce spun profesorii si invatatorii din scoli ce sunt deschise catre remedierea acestor erori de educatie?

Copii au nevoie de miscare! Ei trebuie sa isi foloseaca intreg trupul. Trebuie sa stea confortabil, sa fie constienti de ce fac, sa se poata concentra. Din pacate insa, uneori birourile sunt prea ridicate, mainile nu stau comod. Scaunele nu sunt potrivite, iar picioarele au de suferit. Uneori copiii stau inghesuiti, alteori se apleaca prea tare sau se forteaza sa lucreze.

Stim ca mobilierul Moll ajuta incredibil de mult – previne aparitia durerilor de spate (chiar a unor boli de spate), a celor de gat sau de ochi. Este usor de reglat, se poate personaliza fara probleme si tine o viata intreaga. Insa dincolo de a ne prezenta oferta, vrem sa ne educam vizitatorii, urmaritorii si prietenii. De aceea, acum, in mijlocul sezonului de toamna, ti-am pregatit o scurta lista indrumatoare cu tot ceea ce ar trebui sa stii in acest context. Am incercat asadar sa raspundem la cateva intrebari des intalnite in randul parintilor:

Te-am facut curios? Scrie-ne pe Facebook, Instagram sau suna-ne la 0745 620 780 oricand si iti explicam pe indelete cum iti putem fi de ajutor! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *