Despre durabilitatea si calitatea produselor Moll

Atestari, premii si certificari

Am vorbit in numeroase materiale, pe Facebook sau aici in sectiunea de blog a site-ului Mobila Moll – birouri si mobilier pentru copii despre trasaturile acestor produse. Am pus frecvent accentul pe una din urmatoarele patru caracteristici de care ne mandrim: sanatate, unicitate, personalizare pentru copii, rezistenta in timp.

Astazi vom enumera cateva aspecte legate de ultimul dintre aceste puncte si anume durabilitatea. Pentru cei care au mai intrat in contact cu site-ul sau oferta noastra, stiu ca unul din motto-urile noastre este:

Calitatea Moll – din perioada de dinainte de scoala pana dupa liceu 

 

Alaturi de noi, calitatea este intalnita atat in intreg, cat si la nivel de detalii. Designul mereu atractiv,  procesele de productie la o calitate de top, in Germania, fac ca toate articolele noastre sa fie durabile – ne referim atat la binecunoscutele birouri de copii sau adulti, cat si la scaune, lampi, accesorii.  Sa privim in continuare cateva recunoasteri, acreditari sau garantii asociate produselor Mobila Moll – poate le-ai observat si in trecut pe site insa nu ai stiut ce inseamna:

made_in_germany

Fabricat in Germania

  • Produsele noastre sunt elaborate in Germania si fabricate conform calitatii ridicate si standardelor de siguranta.

Premiul international RED DOT DESIGN 

  • Suntem lideri in dezvoltarea de birouri ergonomice si reglabile pe inaltime, iar design-urile noastre inovative, inteligente, functiile bine gandite ale produselor se asigura ca programele noastre de studiu, cercetare si tehnologie sunt mereu in top. Acest lucru e confirmat de numeroasele premii pe care produsele noastre le-au primit, precum si renumitul premiu international Red Dot Design 2012 pentru birourile Champion.

Sigiliul Blue Angel 

  • O recunoastere referitoare la calitatea mediului inconjurator, cu mentiunea “redus in emisii”. Vezi PDF Blue Angel

Emblema GS

  • Simbol pentru siguranta inspectata, acordata de LGA – Oficiul Bavarez pentru comert). Vezi PDF GS seal

 

Garantia MOLL

  • Moll ofera o garantie de calitate de lunga durata, cat si o garantie de 5 ani, disponibila pentru accesorii. Vezi PDF 1 | PDF 2

Calificative maxime de la testele Stiftung  

  • “Stiftung Warentest” ne ofera de asemenea note ridicate

Aprobarea AGR – pentru produse sanatoase si ergonomice

  • Testat si recomandat. „Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V.“ a dezvoltat un ghid de decizie ca si referinta pentru consumatori, atunci cand cumpara produse ce au legatura cu spatele: sigiliul de aprobare AGR. Acesta e acordat doar produselor a caror  design prietenos cu spatele (coloana vertebrala) a fost verificat de un comitet independent de testare, alcatuit doar din experti din variate discipline medicale. Castigatoare sunt aceste birouri pentru copii de la Moll: Champion, Runner, Booster; cat si scaunele Maximo si Woody. Mai multe informatii pe aceasta tema gasiti la www.agr-ev.de.

Instalare facila

  • Mobila noastra e realizata din mai putine parti, ambalate cu grija pentru a garanta o instalare rapida si usoara (fiecare produs e insotit de instructiuni detaliate de instalare iar  montarea este explicata pas cu pas, prin intermediul a numeroase imagini).

 

Filozofia noastra e confirmata in continuare de nenumarate patente: suntem gata sa ne confruntam cu provocarile pe care viitorul le va aduce si vom lucra astazi pentru a dezvolta solutiile pentru ziua de maine. 

Pentru mai multe detalii te asteptam pe pagina de produse – birouri de copii Mobila Moll. Contacteaza-ne acum pentru orice fel de informatii suplimentare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *