Decoreaza istet peretii camerei copilului, la orice varsta, cu aceste sfaturi

Dupa cum bine stim, inca de mici, copiii sunt exploratori și cercetători – iubesc sa descopere, sa cunoasca si sa inteleaga lumea in care traiesc. Atunci când se joacă, prichindeii nostri pornesc într-o călătorie de descoperire prin mediul lor. Astfel, cei mici vor transforma adesea camera de joacă – și tot ce se află în ea – într-o lume a lor. Acesta este motivul pentru care, ca parinti, trebuie sa cream un mediu plin de culoare si de viata, care sa inspire si sa fie mereu atractiv. Siguranța, durabilitatea și aspectul estetic sunt unii dintre cei mai importanți factori cand vine vorba de alegerea mobilierului, pardoselii si decorarea peretilor.

  • Tapetul vă poate inspira copilul în ceea ce privește natura sa artistică. Beneficiile de dezvoltare ale artei sunt legate de abilitățile motorii, dezvoltarea limbajului, luarea deciziilor, învățarea vizuală, inventivitatea, conștientizarea culturală și îmbunătățirea performanțelor academice. Părinții pot identifica modul în care aceste beneficii sunt importante în viața unui copil și în creșterea sa. Odată ce camera lor poate reflecta o astfel de inspirație, atunci puteți fi siguri că si restul lucrurilor își vor pune amprenta. 
  • Fototapetul poate sa confere camerei un caracter pe care copilul dumneavoastră îl poate prelua și, prin urmare, sa îi ofere un sentiment de siguranță și intimitate. Odată ce această intimitate este respectată, atunci ei vor învăța și cum să ii respecte pe ceilalti din jur. 
  • Planifica o tema sau un design care să includă un tapet de perete, precum și un design de tavan care va ajuta la consolidarea acestei teme. De exemplu, ai putea decora tavanul cu stele pe cerul nopții și ai putea adăuga o pădure de zâne sau o pictură “magică” pe unul dintre pereți.

Gaseste aici fototapet pentru camera copiilor!

  • Gratie tapetului lavabil de azi, camera copilului va fi ușor de curățat și de întreținut. Pe lângă faptul că sunt ușor de curățat (uneori fiind semi-lavabile – adica se pot curata de pete cu un burete umed), tapetele vor ajuta la ascunderea murdăriei și a petelor ori a oricaror urme de instalație și accesorii anterioare, eșuate, de pe perete (sau a desenelor cu cariocile facute de cei mici). 
  • Stickerele decorative – alege aceste autocolante ce pot fi îndepărtate și poziționate în altă parte. Aceste abtibilduri de calitate pot da viață camerei copilului și, deoarece pot fi scoase usor, pot reprezenta o modalitate rentabilă de a schimba decorarea dormitorului copilului fără a cheltui mult timp și multi bani în plus. Alegeți stickerele mari, pentru un perete întreg, sau optați pentru mai multe stickere mai mici din aceeași colecție pentru a le amplasa în jurul camerei copilului. Vezi aici oferte de stickere pentru copii, pentru perete sau mobilier.

In cazul în care copilul tau este mai mare, ar putea fi o idee bună să îi cereți și părerea. Începeți prin a căuta și a selecta câteva opțiuni. Apoi lăsați copilul să aleagă din opțiunile pe care le-ați selectat. În acest fel, ei vor simți că au contribuit la procesul de design și acest lucru va face din camera lor un spațiu și mai personal.

Nu subestimați niciodată puterea bucuriei unui copil! Când veți vedea privirea celui mic când va intra în camera sa proaspăt decorată, totul va merita. Nu fiți surprins dacă nu-i puteți face să iasă din camera lor timp de câteva ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *