De ce este mobilierul moll atat de special?

Creat in Germania, cumparat in toata lumea 

Partea 1 – Fiabilitate, garantie si made in Germany

De zeci de ani, Moll produce birouri, scaune și piese de mobilier pentru zonele de studiu ori de lucru, reînnoindu-și constant catalogul și asigurând cele mai înalte niveluri de confort și ergonomie. Prin cercetări tehnologice precise, Moll îmbunătățește sinergia dintre produsele sale ecologice. Respectarea constantă a ergonomiei duce la un spațiu de munca creativ și sănătos, punând în valoare conceptul final al companiei însăși: a face posibilă creșterea copiilor alaturi de mobilierul ce creste si el.

Meșteșugul, materialele ecologice, cercetarea estetică precisă – toate acestea deschid calea pentru un stil liniar și sofisticat: cel mai înalt nivel de calitate, fără compromisuri.

Moll garanteaza o simbioză de funcționalitate și confort, îmbogățind fiecare mediu cu soluții exclusive.

Birourile Moll sunt complet reglabile în înălțime și se adaptează cu flexibilitate la orice nevoie, oferind un blat extins, confortabil, perfect pentru a studia sau a lucra. Cu sau fără roți, scaunele Moll sunt și ele extrem de ușor de reglat și asigură o reglare completă a înălțimii. Fiecare piesă de mobilier Moll are o abordare prietenoasă cu copiii: siguranța și creșterea însoțesc rutina zilnică a proprietarului, din copilărie până la vârsta adultă, o calitate care durează generații întregi.

Moll inseamna fiabilitate

Pentru moll, calitatea este în ansamblu și în detalii. Toate produsele noastre sunt realizate cu materiale selecte, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Designul atrăgător și producția germană premium fac ca produsele noastre să fie deosebit de durabile. Dar nu numai calitatea producției noastre îndeplinește standarde înalte. La fel de importantă este și satisfacția clienților – calitatea serviciilor noastre.

Garanție de calitate de 5 ani

La moll, cerem cea mai înaltă calitate a manoperei și a serviciilor. Toți clienții care au achiziționat produse moll de la un distribuitor de mobilier comercial primesc imediat o garanție extinsă de 5 ani pentru performanța, calitatea și funcționalitatea materialelor și componentelor utilizate.  

5 ani de garanție dacă…

…aveți nevoie de o altă extensie pentru stația de învățare moll. moll oferă o garanție de disponibilitate de 5 ani pentru aditionale.

Calitatea înseamnă manipulare sigură

Pentru clienți, acest lucru este vizibil prin faptul că mobilierul nostru constă din puține piese individuale și este ambalat foarte sofisticat pentru a asigura o asamblare rapidă și ușoară. Fiecare produs este însoțit de un manual de asamblare cuprinzător care explică construcția pas cu pas, cu multe imagini.

Fabricat in Germania

Îmbinarea dintre inovație și calitate ne face și astăzi unici și extrem de apreciati. Chiar dacă acum avem o reputație internațională, la moll ne bazăm pe furnizori locali foarte calificați și susținem în mod intenționat micii furnizori din regiunea noastră. Pentru a monitoriza calitatea, de la producția pieselor exterioare până la produsul final, rămânem în strânsă comunicare cu furnizorii noștri. Aceștia sunt vizitați și inspectați în mod regulat de către managerii noștri de calitate.

Astăzi suntem mândri că – împreună cu angajații, furnizorii și clienții noștri – am devenit un furnizor de top de mobilier de birou pentru copii, rămânând în același timp o afacere de familie.

Nu este doar o expresie la modă – moll este fabricat în Germania

Toate produsele moll sunt dezvoltate și produse in fabricile proprii, acolo unde totul a început acum aproape 100 de ani: în Alpii Șvabi din sudul Germaniei. Începută de Andreas Moll ca afacere de familie în 1925, moll este condusă acum de Martin Moll, din a treia generație. moll angajează cei mai buni tehnicieni, ingineri și dezvoltatori pentru a produce produse de înaltă calitate. Concentrarea noastră pe calitate, durabilitate și siguranță garantează că vom rămâne un partener de încredere pentru o gamă largă de mobilier funcțional chiar și în viitor.

Datorită reputației lor de lungă durată, produsele noastre poartă sigiliul „Made in Germany”. Acesta nu numai că oferă un mare avantaj de încredere în rândul clienților noștri internaționali, dar reprezintă, de asemenea, inovație tehnică și de design. În cele din urmă, suntem inventatorul biroului cu înălțime reglabilă care crește odată cu copilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *