Cum reglezi corect inaltimea mesei de birou?


Poate un birou să crească?

La Mobilamoll.ro, biroul pentru scolari crește odată cu copilul tău

Părinții știu asta: copiii cresc, se inalta și au nevoie de haine noi aproape in fiecare an; la fel este si cand vine vorba de altă mobilă și de alte jucării. Acest lucru sună atât de natural încât nu trebuie să spui nimic despre asta. Dar ce zici de biroul copiilor? Cert este că biroul pentru copii trebuie să ofere și copilului tău un loc de muncă ergonomic și sănătos și să crească alături de acesta. Moll cunoaște această problemă și a rezolvat-o atât de bine încât un birou pentru copii poate fi însoțitorul copilului tău pentru o perioadă de 15 ani, ba chiar și mai mult.

Reglarea pe înălțime pentru birourile pentru copii

Stim că acum copiii stau la birou mai mult decât înainte, uneori chiar mai mult decât angajații de birou: dimineața la școală și după-amiaza acasă pentru a face temele, pentru a citi, a face crafturi și pentru a se juca. Nu e de mirare că tot mai mulți copii se plâng de probleme de sănătate, dureri de spate și tensiune musculară. Ca urmare, au dureri de cap și dificultăți de concentrare pe o perioadă lungă de timp. Acest lucru face cu atât mai importantă reglarea corectă a înălțimii biroului. Și acest lucru trebuie verificat și ajustat la intervale regulate. Pentru că cauza slăbiciunilor fizice și legate de performanță rezultă adesea din postura greșită a copilului tău atunci când lucrează la birou. Cum poate ajuta biroul pentru copii de la Moll aici? Este simplu: stabilirea înălțimii corecte a biroului este simplă. 

Dar care este înălțimea perfectă a biroului pentru copii? Mărimea corpului este decisivă. Cu acest tabel, puteți regla corect biroul copiilor:

ÎNĂLŢIME (cm)ÎNĂLŢIME MASA  ÎNĂLŢIME SEZUT
1195328-32
1355932-37
1516638-42

Cum reglezi inaltimea unui birou pentru copii?

Când ajustezi înălțimea biroului copilului, asigura-te că picioarele copilului nu numai că ating pământul, ci sunt întinse pe el. Genunchiul este îndoit la un unghi de 90° și există și un unghi de 90° între coapsă și partea superioară a corpului. Poziția corpului superior este verticală, iar partea superioară a brațelor este în contact cu corpul. Există, de asemenea, un unghi drept între brațul superior și cel inferior atunci când antebrațele sunt întinse pe suprafața mesei. Pentru inaltimea unui copil de 119 cm, inaltimea mesei este de aproximativ 53 cm, pentru o inaltime de 135 cm inaltimea mesei este de 59 cm iar pentru o inaltime de 151 cm este de 66 cm. Desigur, acestea sunt doar valori orientative care pot varia de la caz la caz. Înălțimea birourilor pentru copii minori poate fi reglată fie cu „reglarea înălțimii confort”, fie cu „ajustarea clasică a înălțimii”. Reglarea confortului pe înălțime este unică în lume și patentată doar pentru biroul copiilor minori. Reglarea înălțimii este sincronă și variabilă la infinit. Chiar și copilul tău poate regla setarea prin intermediul yo-yo-ului integrat. După ce se termină reglarea, yoyo-ul este atașat de masă.

Reglarea înălțimii Confort

Pe lângă reglarea confortului pe înălțime, puteți selecta reglarea clasică a înălțimii. Sistemul de reglare a înălțimii de confort este un proces patentat care este disponibil doar pe birourile copiilor moll. Reglarea înălțimii Comfort nu numai că funcționează rapid, ușor și precis, dar tu și copiii tăi nu aveți nevoie de forță pentru a regla setările. Reglarea înălțimii se bazează pe o tragere de cablu. Înălțimea poate fi reglată continuu prin simpla tragere de scripete pentru cablu. Pentru a împiedica copilul să ajusteze accidental sau neintenționat înălțimea biroului, acel reglaj cu cablu poate fi îndepărtat. Alternativ, puteți atașa cablul la dreapta sau la stânga mesei. Apropo, biroul copiilor minori crește odată cu copilul tău, până la vârsta adultă. Este proiectat pentru o înălțime de până la doi metri.

Reglare clasică pe înălțime

Reglarea clasică a înălțimii este a doua alternativă la reglarea înălțimii Comfort și opțiunea de a permite biroului copiilor să crească odată cu copilul. Pentru a vă asigura că reglarea înălțimii este sigură și nu reprezintă un factor de risc în camera copiilor, este concepută pentru a fi rezistentă la copii. Puteți ajusta rapid și ușor biroul pentru copii la înălțimea copilului, fără niciun efort. Reglarea înălțimii poate fi reglată în zece trepte confortabile între 53 și 82 cm la înălțimea copilului sau utilizatorului. Aceasta corespunde unei înălțimi între 120 și 200 cm. Birourile pentru copii minori sunt, așadar, potrivite pentru copiii de la școala primară până la vârsta adultă, de la copii mici până la copii deosebit de mari. Longevitatea lor și reglarea înălțimii până la o înălțime de 200 cm permit birourilor  să crească până la vârsta adultă.

Copiii din videoclipul Champion arată cum funcționează reglarea corectă a înălțimii pentru diferite înălțimi. De exemplu, este important să reglați înălțimea mesei astfel încât antebrațul să se poată sprijini pe blat în unghi drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *