Culoare pentru biroul copiilor

moll-kids-Winner-Farbe-1260x430

Ce optiuni avem cu decorul, alaturi de Mobila Moll?

Bună dispoziție și perspicacitate mentală

Biroul copiilor ocupă o poziție specială, dacă nu centrală, în camera copiilor în ceea ce privește „dimensiunea”. Aceasta include și aspectul mesei de lucru. Biroul nu este destinat doar scrisului și temelor, în camera copiilor. Designul și aspectul său ar trebui să se bazeze pe mobilierul existent sau să devină adesea un element determinant în cameră, din punct de vedere al culorii și designului. Acesta este motivul pentru care moll a ales un design modern pentru birourile copiilor. 

În plus, birourile pentru copii sunt completate de o gamă largă de opțiuni de culori diferite. Nu doar atat! Pentru că părinții știu că nimic nu este mai constant (adica mai potrivit) în camera copiilor decât schimbarea. Gustul și preferințele copilului se vor schimba de mai multe ori în decursul timpului, între școala primară și liceu. Dar sa fie asa si cu achizitia unui birou nou, de fiecare dată? Cu moll, nu este necesar.

Când biroul devine „individualizat”

Moll a dezvoltat elemente de culoare pentru birourile de scolari, astfel încât aceste componente sa poată fi înlocuite după cum este necesar. Împreună cu copilul tău, ai sansa sa proiectezi biroul copiilor în funcție de gust și preferințe. În acest fel, biroul devine un trendsetter. 

Blatul de pe birourile pentru copii de la moll este baza tuturor variantelor de design. Este important să știți că blaturile de pe toate birourile copiilor moll sunt nu doar foarte rezistente la uzura, dar au și emisii reduse. Asta se datorează acoperirii cu rășină de melamină, aplicată pe blatul de lucru. Sunt disponibile diverse decorațiuni pentru proiectarea biroului pentru copii. Începând cu un alb simplu, un artar subtil și cald, un fag puternic și un stejar nobil – aveți de unde alege! Toate culorile decorative sunt produse care arată strălucitor și sunt prietenoase cu copilul tău.

Elementele de culoare diferite ale birourilor moll, pentru copii 

Diferitele decoruri nu sunt singurele optiuni de design, din proiectare, oferite de moll pentru scolari. Puteți utiliza, de asemenea, panourile laterale colorate pentru a seta accente de culoare specifice. În funcție de model, numărul de culori disponibile poate varia. 

De ce s-a dorit acest lucru? Deoarece gustul oricarui copilului se va schimba în timp, iar biroul se va putea schimba odată cu acesta. Aceste elemente de accent sunt fabricate în construcții modulare și pot fi schimbate cu ușurință. În funcție de model, aceste piese color sunt furnizate gratuit.

O privire cuprinzătoare asupra biroului de copii

Când vine vorba de aspect și design, există, la fel de des precum in viață și în lume, mult mai multe opinii. De exemplu, în ceea ce privește culoarea biroului pentru copii, unde este în joc mult mai mult decât doar discutia pura despre designul color al mobilierului. 

Există mai multe întrebări: Ce reactii declanșează fiecare culoare? Ce culori se armonizează între ele și dar si cu restul mobilierului? Cât de multă culoare și design al culorilor trebui utilizat? Cât de mult poate suporta biroul copiilor? Dacă faceți cercetare pe Internet, veți găsi o gamă largă de opinii pe acest subiect – iată câteva aspecte „venite de la noi” cu privire la designul culorilor în camera copiilor, în general, și a designului de culori al biroului pentru copii, în special. 

Alegerea culorilor în camera copiilor și efectul lor

Pentru schema de culori de bază din camera celor mici, poate fi folosită o culoare evidențiată – sa o folosim insa întotdeauna selectiv, mai degrabă decât constant. Jucăriile, cărțile si alte obiecte aduc deja suficient de multă colorare.

„Este mai calmant vizual atunci când lucrurile sunt depozitate în cutii închise”, spune designerul de interior Katharina Holzer de la echipa de mobilier „Kinderzimmerei”, specializată în amenajarea interioară a camerelor copiilor. „Culorile discrete ale peretelui, podelei și mobilierului creează o atmosferă plăcută. De exemplu, combinația de mobilier în tonuri de alb și design de perete în nuanțe deschise, precum gri cald sau crem are un efect de prospetime și de armonie”, spune Katharina Holzer.

Sfat suplimentar: verificați condițiile camerei

Înainte de a intra în schema de culori, trebuie luate în considerare proporțiile și caracteristicile speciale ale încăperii: Dacă camera pare destul de rece în general, de exemplu, datorită poziției sale în orientarea spre nord – este preferat un ton destul de cald ca si culoare a peretelui, pentru a aduce o anumită căldură în cameră. Dacă camera este inundată de lumina și orientată spre sud, o culoare mai rece creează un echilibru bun venit!

Există o schemă de culori optimă pentru zona de dormit și zona de învățare?

Nu există nicio regulă universală atunci când vine vorba de alegerea culorii pentru diferitele zone din camera copiilor. „O culoare de albastru închis  în zona de dormit poate fi relaxantă, dar dacă camera are o podea întunecată, acest lucru trebuie evitat sau folosit doar ocazional”, spune Katharina Holzer. De exemplu, un gri deschis, calmant, este baza ideală în zona de învățare și locul de muncă și poate fi completat și rotunjit cu zone galbene și accente în portocaliu. Această combinație de culori arată strălucitoare, însorită și caldă.

Te invitam sa descoperi optiunile noastre de culoare, la birouri, scaune si accesorii in magazin la www.mobilamoll.ro. Contacteaza-ne pentru orice fel de intrebari si pentru a te ajuta in a “construi” impreuna ce vi se potriveste, la 0745620780.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *