Copii, petreceti prea mult timp pe scaun?

Chiar și la o vârstă fragedă, copiii stau pe scaun câteva ore pe zi

Fie că iti faci temele, faci activitezi, desenezi, colorezi sau lucrezi la calculator, timpul petrecut in sezut creste. Prin urmare, alegerea scaunului pivotant pentru copii potrivit este la fel de importantă ca și alegerea corectă a biroului.

De ce este important? Pentru că un scaun de birou reglabil pe înălțime promovează o poziție verticală și previne problemele de spate. Scaunul pivotant ergonomic perfect este reglabil în toate dimensiunile.

Pe lângă posibilitatea de a regla spătarul și înălțimea scaunului, scaunul pivotant perfect poate fi reglat și în adâncimea scaunului. Prin urmare, părinții ar trebui să verifice întotdeauna dacă masa și scaunul sunt reglate corect. Numai prin reglarea înălțimii, scaunul de birou poate fi adaptat exact la înălțimea individuală a celor mici.

Alege scaunele moll

Datorită bazei cu brațe multiple, scaunele pentru copii Moll oferă stabilitate și siguranță. Rotile sunt franate astfel incat scaunul sa nu alunece in spate atunci cand stai jos sau te ridici. Un alt plus în ceea ce privește siguranța. Opțional, rotile pot fi înlocuite și cu puncte fixe.

În mod obișnuit, scaunele pot fi adaptate în orice moment, gusturilor în schimbare. Pernele sau husele, care sunt disponibile și separat, pot fi schimbate sau spălate în orice moment și sunt disponibile în zece modele diferite de țesături.

Moll Maximo și moll Scooter sunt scaunele pivotante pentru copii perfecte pentru un loc de muncă ergonomic – descopera-le aici, in magazin!

Iata un alt articol util pe blogul moll – Activeaza miscarea! Combate dezavantajele muncii la birou.

Daca si tu, ca adult, petreci prea mult timp la birou, iata ce pericole sunt riscante – Stam prea mult pe scaun? Riscam sa ascundem probleme grave de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *