Configureaza produsele

Creează o lume de culoare care ți se potrivește perfect!

Un birou moll nu trebuie să fie doar ergonomic, dar și distractiv. De aceea copii dumneavoastră vor avea o multitudine de posibilități să îl configureze  după preferințe.

Gusturile copilului tău se schimbă zi de zi? Nicio problemă. Moll include  întreaga gamă de elemente deocorative la livrarea fiecărui produs. Birourile noastre vin fiecare cu un set de 7 culori. Joker, Winner si Champion vin cu folii în aceste culori care se vor schimba foarte ușor. Așa ca în fiecare zi copilul poate avea o altă culoare la birou.

Decorurile le puteți alege ca să se asorteze în camera copilului: alb, arțar, fag, stejar sau nuc.

Alegeți una din cele 4 culori ale lemnului, rezistente și de durată. Combinația de melamină placată cu rășină, de emisii foarte scăzute (E1-19mm) cu margini foarte bine lucrate, rotunjite, vinir de 2mm grosime, metal de înaltă calitate și mici componente plastice, fac din acest mobilier unul care îndeplinește cele mai înalte standarde  de calitate și tehnologie.
Pentru suprafețele noastre folosim doar lemn natur de cea mai bună calitate. Plăcile din lemn masiv lipite au mici dungi naturale care sunt sortate cu grijă după culoare și asamblate manual. Lemnul masiv nu se produce decât în cantități mici și este depozitat în condiții speciale. Suprafețele sunt tratate cu o combinație de diverse tipuri de uleiuri si ceara naturală. Acest tip de tratament subliniază nuanța lemnului și este natural. Nuanța caldă de lemn natur emană acea senzație de confort și siguranță care este atât de importantă pentru copil.
Toate suprafețele sunt foarte rezistente și se curăță ușor.

Marginile rotunjite au fost proiectate special pentru copii și adolescenți, ca să asigure protecția și siguranța lor în momentul utilizării.

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii