Calitatea produselor Moll

Mobilierul Moll este produs in Germania si respecta cele mai inalte standarde de calitate, de siguranta in utilizare si protectie a mediului.

Este foarte usor de montat, pe baza instructiunilor. Mobilierul ergonomic de birou Moll este conceput cu un numar minim de piese. Fiecare produs contine instructiuni de montaj pas-cu-pas, detaliate, cu imagini.

Birourile si scaunele de birou Moll detin emblema GS oferita produselor verificate din punct de vedere al sigurantei de catre Institutul Bavarez pentru Comert LGA.

Produsele sunt certificate de catre TUV Rhineland.

Complet ajustabile, birourile si scaunele de birou Moll au primit si marca de aprobare din partea AGR (Aktion Gesunder Rucken), un organism independent de testare pentru produse ergonomice, sigure pentru sanatatea coloanei vertebrale.

Ca producator de mobilier pentru copii, moll respecta mediul inconjurator. Birourile si scaunele de birou pentru copii de la moll, prietenoase cu mediul, detin emblema Blue Angel, un certificat german pentru produse ecologice.

Biroul pentru copii Champion de la moll este castigatorul premiului de design Red Dot Design Award, prin care sunt recunoscute produse inovatoare in design si functionalitate.

Garantie 5 ani post vanzare!

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii