Calitate Moll

 

Mobilierul Moll este produs in Germania și respectă cele mai înalte standarde de calitate, de siguranță în utilizare și protecție a mediului. Au cea mai mare valoare de revânzare (însoțesc un copil de-a lungul perioadei școlare, după care se revând ca mobilier second hand, putând fi utilizat de către mai multe generații de copii în condiții optime).

 

 

 

 

Este foarte ușor de montat, pe baza instrucțiunilor din coletele de marfă. Mobilierul ergonomic de birou Moll este conceput cu un număr minim de piese. Fiecare produs conține instrucțiuni de montaj pas-cu-pas, detaliate, cu imagini.

 

 

 • Birourile și scaunele de birou Moll dețin emblema GS oferită produselor verificate din punct de vedere al siguranței de către Institutul Bavarez pentru Comerț LGA.

   

   

 

 •  

   

  De asemenea, sunt certificate și de către TUV Rhineland.

   

   

   

   

  Complet ajustabile, birourile și scaunele de birou Moll au primit și marca de aprobare din partea AGR (Aktion Gesunder Rucken), un organism independent de testare pentru produse ergonomice, sigure pentru sănătatea coloanei vertebrale.

   

   

   

   

   

   

  Ca producător de mobilier pentru copii, Moll respectă mediul înconjurător. Birourile și scaunele de birou pentru copii de la Moll, prietenoase cu mediul, dețin emblema Blue Angel, un certificat german pentru produse ecologice

   

 

 

 

 

Biroul pentru copii Champion de la Moll este câștigătorul premiului de design Red Dot Design Award, prin care sunt recunoscute produse inovatoare în design și funcționalitate.

 

 

Materialele din care sunt fabricate produsele MOLL:

 • Melamină E1 placată de rășină, cu emisii scăzute
 • Oțel robust și rezistent, protejat la suprafață cu rășină epoxy.
 • Plastic ușor, dar foarte rezistent
 • Aluminium, care reduce greutatea, flexibil și cu o aparență naturală
 • Aliaj de zinc, material maleabil care facilitează creativitatea în construcție și design

   

  Garanție:

   

   

  5 ani post vânzare

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii