Birourile Bandit si Bandit Compact, in curand la Mobila Moll

Bandit de la moll - birou

Birourile pentru copii simbolizează o nouă etapă în viața acestora , aparte de orice alte piese de mobilier pentru prichindei. Biroul copiilor ii poate insoti pe micii nostri vreme de mai mulți ani, fiind inseparabil legat de anii de școală. Prin urmare, alegerea biroului pentru copii trebuie făcută cu grijă. Pe lângă aspect ori funcționalitate, prețul și ergonomia joacă un rol important în alegerea acestui spatiu de lucru. 

Birourile din gama Easy combină perfect cerințele unui birou pentru copii – au atât opțiunea unui blat înclinat, cât și a unui sistem inteligent de ajustare a înălțimii, care permite reglarea biroului pentru copii, la dimensiuni diferite ale corpului. Acest lucru permite reglarea biroului de la 53 cm pana la 82 cm. Spațiul suplimentar de stocare este creat de sertar. Dacă masa este extinsa prin side-top-ul opțional, se creează o suprafață de lucru împărțită.

BANDIT – Un birou solid pentru copii ce oferă baza pentru o atmosferă excelentă de învățare. Bandit de la moll oferă un mediu de lucru prietenos și plăcut, gratie funcțiilor sale; Bandit este adaptat perfect nevoilor adolescenților. Prin designul său simplu și minimalist, acesta se potriveste în camera oricăror copii. Potrivit de la vârsta de 4 ani pana la adulti.

Ce inseamna un birou bun pentru copii? Stil, caracter, finisaje de calitate, ergonomie și siguranță. 

Moll Bandit Compact are toate aceste caracteristici și poate fi adaptat individual la nevoile utilizatorului. Fie că este vorba de o versiune compactă pentru camerele copiilor sau de un birou cu o masă despărțită, completată de blatul lateral – Moll Bandit combină perfect rafinamentul și designul simplu.

Suprafata de lucru în două părți

Cutie de acuarelă, cutie de creioane, sticlă de apă sau cărți – când lucrați cu o masă înclinată, aceste articole pot aluneca ușor și pot interfera cu finalizarea temelor. Pentru a putea lucra pe un blat înclinat, side-top-ul este inclus.

O parte a blatului rămâne astfel întotdeauna orizontală și poate fi folosită pentru a aseza obiecte. Blatul de lucru poate fi însă înclinat în orice moment. Partea superioară laterală poate fi montată fie pe stânga, fie pe dreapta. Perfect pentru copii ori persoanele dreptace sau stângace.

Ajustarea înălțimii

În funcție de vârstă, copiii cresc până la 10 cm pe an. Bandit crește odată cu utilizatorul, deci nu este necesar să cumpărați un birou nou la fiecare perioada de creștere atat timp cat faceti reglarea ergonomică corectă a înălțimii. Înălțimea mesei poate fi ușor reglată în 10 trepte. Biroul este reglabil în înălțime de la 58 la 82 cm și, prin urmare, poate fi adaptat la înălțimea celor mici. Blatul mesei poate fi înclinat și este echipat cu un opritor antiderapant.

Poziția de înclinare

Blaturile de masă înclinată permit o poziție verticală a spatelui, lucru ce ușurează considerabil coloana vertebrală sensibilă a copiilor. Un blat înclinată nu numai că ușurează scrisul si desenarea, ci și împiedică copilul să se îndoaie prea mult în jos atunci când lucrează.  

Dacă copilul tău învață de la început să stea corect la biroul său, durerile de spate și de gât pot fi evitate. Mai ales când citiți texte lungi, o postură relaxată și ergonomică este extrem de importantă. Reglarea se face din orice poziție.  

Cârlig lateral

Un suport robust pentru ghiozdane/rucsacuri ține biroul copiilor ordonat. Bandit este echipat cu un cârlig pentru a atârna obiecte, ambele parti ale mesei, pentru a permite atât persoanelor dreptace, cât și celor stângace să agațe geanta folosita.

Sertar uriaș

Sertarul uriaș al biroului Bandit oferă spațiu suplimentar de stocare, fără a restricționa spațiul pentru picioare.

Barieră antiderapantă

Pentru blaturile de masă înclinabile, un dispozitiv antiderapant este o parte naturală a echipamentului de bază. Acesta previne căderea ustensilelor de scris și sprijina laptopurile și cărțile atunci când blatul mesei este așezat în unghi.

Reglarea roților

Pentru a vă putea face temele corect, este extrem de important să aveți un sprijin stabil. În caz de denivelări, suporturile pentru picioare reglabile permit alinierea.

Scara de măsurare

Poziția optimă de ședere începe cu ajustarea corectă a biroului copilului. Scara de măsurare integrată în baza mesei facilitează ajustarea înălțimii mese. Înălțimea recomandată în manualul MTG oferă îndrumări suplimentare.

Dimensiuni :
– Blat principal
latime: 90 cm
inaltime: 53-82 cm
adancime: 70 cm
– Side-top
latime: 35 cm
adancime: 70 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *