Biroul Joker – Începi ușor, fără efort

moll people Joker alb

Sistemul de birou Joker este asul nostru din mâneca. De ce este atât de atractiv si apreciat? Joker reușește sa aducă un design simplu, în stilul Moll, însa nu are niciun compromis în ce privește construcția, calitatea și funcțiile. Atenția acordata detaliilor și manoperei pot fi văzute încă  de la prima vedere. Constructorii acestui birou s-au concentrat pe ceea ce este important – fără a sari peste ergonomia acestei piese de mobilier. Astfel, biroul Joker oferă tot ceea ce ar trebui să aibă un birou pentru școlari – mai mult de atât, chiar crește cu copilul!

 

Învățare mai usoara – garantată!

Din grădinița, pana în școala primara, gimnaziala și dincolo de liceu – Joker creste alături de copiii tai. Pentru ca postura spatelui este foarte importanta, Joker poate fi reglat pentru a se potrivi înălțimii exacte a corpului. Gratie sistemului Clasic de ajustare a înălțimii, reglarea se poate face în 10 trepte diferite. Înălțimea biroului este potrivita atunci când copilul, așezat pe scaun, poate sta cu antebrațele pe blat la un unghi drept fata de brat.

 

Înclinarea blatului superior – simplă și folositoare!

Blatul poate fi ajustat la unghi pentru a permite copiilor să aleagă poziția cea mai relaxată pentru activitățile lor – scriere, desen sau citire. Pentru copii, distanța de vizionare dintre ochi și hârtie este mai mică decât pentru adulți – aceasta înseamnă că hârtia trebuie să fie mai aproape de ochi și nu invers. Iar copiii, în mod inconștient, fac asta  corect. Din acest motiv, blatul superior de pe Joker poate fi setat de la 0 la 30 de grade – și este atât de ușor, încât și un copil poate face acest lucru.

biroul Joker creste deodata cu scolarii

 

Forme și culori după dorințele celor mici

Pentru a se potrivit cu mobilierul poate deja existent în camera copilului, biroul Joker poate fi selectat pe alb, arțar sau stejar. Și deoarece copiii sunt, de obicei, foarte siguri pe preferințele lor, Joker are elemente decorative de șase culori distincte! Ele pot fi schimbate oricând, în culoarea preferată a copilului.

 • Accesorii incluse:

– suport magnetic anti-alunecare

– compartiment pentru creioane

– suport pentru ghiozdan

 • Îmbunătățește biroul când consideri necesar
 • Sertar Joker
 • Side Top Joker
 • Casetiera Pro/Profi
 • Pad 15
 • Scaun Maximo/Scooter
 • Lampa Flexlight
 • Mapa pentru birou
 • Extinde biroul când este nevoie de mai mult spațiu de lucru
 • Alege blatul suplimentar Side Top, ușor de atașat, pentru a spori suprafața de lucru la birou

culori speciale la Joker

 

Intra ACUM în magazin și afla mai multe despre  biroul JOKER pentru copii! Începe aceasta primăvara cu o investiție în sănătatea, educația și viitorul școlarului tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *