Set birou copii cu 15% DISCOUNT

Birou Winner Compact Classic alb + Scaun Maximo alb Wonderland + Mapă pentru birou cu Harta lumii CADOU

Disponibil DOAR în Cluj-Napoca


Calitatea moll


Mobilierul Moll este produs in Germania si respecta cele mai inalte standarde de calitate, de siguranta in utilizare si protectie a mediului.


Este foarte usor de montat, pe baza instructiunilor. Mobilierul ergonomic de birou Moll este conceput cu un numar minim de piese. Fiecare produs contine instructiuni de montaj pas-cu-pas, detaliate, cu imagini.


Birourile si scaunele de birou Moll detin emblema GS oferita produselor verificate din punct de vedere al sigurantei de catre Institutul Bavarez pentru Comert LGA.


Produsele sunt certificate de catre TUV Rhineland.
Complet ajustabile, birourile si scaunele de birou Moll au primit si marca de aprobare din partea AGR (Aktion Gesunder Rucken), un organism independent de testare pentru produse ergonomice, sigure pentru sanatatea coloanei vertebrale.


Ca producator de mobilier pentru copii, moll respecta mediul inconjurator. Birourile si scaunele de birou pentru copii de la moll, prietenoase cu mediul, detin emblema Blue Angel, un certificat german pentru produse ecologice.


Biroul pentru copii Champion de la moll este castigatorul premiului de design Red Dot Design Award, prin care sunt recunoscute produse inovatoare in design si functionalitate.


Garantie 5 ani post vanzare!

Testimoniale
Citeste in continuare ce spun clientii nostri

Noutati

Post image

WINNER – Biroul configurat special pentru nevoile tale ergonomice

Noua generație de birouri cu înălțime reglabila cuprinde si biroul Moll Winner – un birou inteligent și funcțional ce poate fi ales dintr-o varietate de formate! Biroul Winner păstrează calitățile esențiale ale designului ergonomic și constructiei de calitate – lucruri asociate cu Moll. Bazat pe o platformă simplă, Winner vine echipat cu un sertar uriaș […]

Citeste mai mult…

Post image

imm Köln 2019 – un debut de mare succes

Ca și în fiecare an, cel mai mare târg de design și mobilier din lume de la Köln (in ianuarie) prezintă cele mai importante tendințe care vor modela industria mobilei. Chiar după primele zile putem spune că târgul va fi un succes complet pentru noi. Standul moll din Köln a convins publicul nu numai vizual, […]

Citeste mai mult…

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii