Inceputul verii aduce la moll noi birouri (1) – Winner Split – Ergonomia este si pentru cei stangaci

moll-kids-Winner-Split-2019-Kinderschreibtisch-03


Pregatindu-i pe cei mici pentru viitor

Ca inventatori ai biroului care crește deodata cu copilul, moll a stabilit un punct de referință in ce priveste mobilierul funcțional de calitate premium. Noile birouri ergonomice pentru copii  ofera un design inovator si mai multe functii, pentru spatii de orice dimensiuni.


Nou in 2019 Winner Split

Răspunsul la întrebarea „de ce doar stilourile și foarfecele sunt făcute special pentru utilizatorii stângaci/dreptaci, dar nu și birourile pentru copii” este …pentru ca pana acum nu a exista Winner Split!

Într-o lume a oamenilor ce scriu sau lucreaza cu mana dreapta, stângacii au trebuit întotdeauna să se descurce cu obiectele de zi cu zi care erau concepute pentru utilizatorii dreptaci. Acest lucru le cere adesea să-și adapteze mișcările naturale. Dar produsele ergonomice trebuie să se adapteze la oameni! De aceea, birourile ergonomice, cum ar fi noul Winner Split, îi ajută pe copii, indiferent dacă sunt drepți sau stângaci.

Pentru mana stanga

Birourile moderne pentru copii au suprafețe de lucru ajustabile, care pot fi înclinate, permițând astfel o poziție relaxată atunci când acestia intreprind o gamă largă de activități – de la citire, la desenare ori scriere. Cu noul Winner Split, blatul biroului poate fi împărțit, iar o parte este inclinabilă. Cel mic poate selecta poziția blatului înclinat și îl poate atașa la masă fie în dreapta, fie în stânga. Partea orizontală fixă a suprafetei de lucru este utilizată ca suprafață de depozitare – copilul ajunge usor cu mana astfel la obiectele importante. Pentru stângaci, partea ce se poate înclina este instalată pe partea dreaptă, deoarece acestia pot ajunge astfel la creioane și alte unelte cu mâna stângă – cum sunt obisnuiti. Pentru cei dreptaci, este invers. Un capac flexibil între suprafețele mesei previne căderea obiectelor, asigură intimitatea și împiedică în mod activ prinderea degetelor.

O mulțime de spațiu de depozitare în camera copiilor = un plus de ordine

Winner Split poate include și un sertar gigantic. Când este echipat cu respectivul capac al sertarului, aceasta componenta oferă protecție împotriva prafului și intimitate, mai ales cu blatul înclinat.

Dacă este nevoie de mai mult spațiu de depozitare la îndemână, cutia Twin poate fi instalată opțional sub blat.

Winner Split este disponibil în variante de alb, arțar sau stejar. Pentru designuri personalizate de culori, sunt disponibile șase culori de accent ce pot fi folosite pentru colorarea tăvii de instrumente de scris și pentru capacele de acoperire.

Birou pentru copii cu reglare înălțime în două versiuni

La fel ca toate modelele Winner,  si Winner Split poate fi cumparat fie cu cu picioarele Classic, fie cu cele Comfort. Picioarele clasice pot fi ajustate în zece nivele cu un dispozitiv de fixare cu cârlig și prin reglajul înălțimii (Comfort) brevetat de moll.

Gaseste aici modelul Winner Split si aici Winner Split Comfort. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *