Iluminarea potrivită în camera copiilor


Dotați biroul celor mici cu lampa perfectă

Nu există lumină mai bună decât lumina zilei. De aceea, biroul pentru copii  trebuie poziționat în camera copiilor, astfel încât lumina zilei să cadă lateral pe suprafața de lucru. Este important să țineți cont de faptul că, dacă copilul  este dreptaci, el sau ea ar trebui să stea așa încât lumina zilei să cadă pe masă din stânga și dacă este stângaci, din dreapta. Dar astfel de soluții nu sunt întotdeauna posibile – aranjarea biroului nu poate fi plasat uneori in lumina zilei. Prin urmare, Moll oferă lampi de birou care completează lumina naturală și asigură o iluminare excelentă a biroului în orice moment.  

Flexibil și fără strălucire – lampa copiilor, de la moll

Între „Flexlight” de la moll și zona de lucru care trebuie iluminată nu trebuie așezat niciun obiect care ar putea face umbră. Acesta este singurul mod de a ilumina complet locul de muncă. Și aici, este important să ne asigurăm că pentru stângaci lumina cade din dreapta, iar pentru dreptaci lumina cade din stânga pe locul de muncă, deoarece în caz contrar mâna ce scrie provoacă umbră. Moll a luat în considerare această circumstanță și „Flexlight“, fidel numelui său, a fost proiectat în așa fel încât să poată fi atașat de ambele părți ale biroului. Un alt avantaj și o necesitate pentru a fi un loc de muncă ergonomic este iluminarea fără strălucire.

Lumină potrivită chiar și cu blaturi înclinate

Atașarea directă a lămpii de birou Moll pe suprafața mesei are multe avantaje. De exemplu, dacă suprafața biroului biroului copiilor este înclinată, lumina urmează această schimbare și luminează biroul în mod optim, ca de obicei. Picioarele de prindere de pe corpul de iluminat asigură o montare rapidă și ușoară. Pe lângă iluminarea suprafeței de lucru, „Flexlight” oferă și alte funcții. Două interfețe USB sunt integrate. Prin acestea pot fi conectate și încărcate până la două dispozitive electrice. În acest fel, adaptoarele și prizele existente pot fi folosite în altă parte.

Întotdeauna alege o lampă de birou pentru copii cu LED-uri

O lampă de birou LED are două avantaje decisive în comparație cu lămpile convenționale pentru birourile copiilor. LED-urile necesită mult mai puțină energie electrică decât o lampă de economisire a energiei sau un bec normal, iar LED-urile nu se încălzesc (prevenind arsuri sau chiar incendii). 

Pe lângă cea mai nouă tehnologie LED, super-flexibilitate și o lumină confortabilă a cărei intensitate se poate regla, lampa Flexlight are și alte funcții care îl fac pe orice copil să radieze.

Roșu, verde sau albastru, butonul de aprindere inteligent poate fi schimbat în oricare din culorile curcubeului și are și rolul de lampă de veghe pentru cei mici.

Conectorul USB integrat în corpul lămpii funcționează ca stație de încărcare pentru telefoane, MP3 playere și tablete, împlinind nevoile tehnologice în creștere din camera oricărui copil sau adolescent.

Lampa de birou Flexlight LED este o lampă inteligentă, care se poate fixa foarte ușor, pe stânga sau dreapta, mai sus sau mai jos datorită brațului flexibil și a articulației sferice din clama de prindere.

Proiectată special pentru birourile Moll, la înclinarea blatului lampa Flexlight nu va aluneca de pe masa de lucru. Se poate prinde pe birouri cu grosimea blatului între 13 și 23 mm.

Această lampă se poate adapta pentru stângaci sau dreptaci.

Intensitatea luminii dată de lampa Flexlight se poate regla de la 100% la 5% (poate fi folosită ca lampă de veghe).

Varianta LED economisește multă energie, până la 85% față de un bec de 60W.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *