Curatenia si igienizarea, importanta atat in interior cat si in exterior

curatare-acoperisuri-demo-2


Te plangi de pavaje vesnic murdare sau de o placare cu piatra ce nu poate fi curatata? Ai vrea sa igienizezi intrarea in casa? Iti este imposibil sa readuci terasa la aspectul ei imaculat de acum cativa ani? Te lupti cu spalarea ferestrelor sau a altor suprafete vitrate? Ai mereu de furca cu fatada casei tale vesnic murdara, de fiecare data cand treci de o iarna grea? Ori poate nu gasesti o firma care sa faca o curatenie “ca la carte”, la domiciliu? Daca raspunsul tau este DA la cel putin una din numeroasele intrebari de mai sus, ai ajuns in locul potrivit si la momentul potrivit. Astazi iti vom da cateva sfaturi pentru a “directiona” istet aceste nevoi, spre una dintre firmele romanesti de incredere ce ofera servicii de spalare prin presiune si curatenie la domiciliu.

De ce investesti in aceste operatiuni?

Pe scurt, pentru binele, sanatatea ta, a familiei si a altor ocupanti! O faci pentru ca nu exista la ora actuala nicio metoda mai eficienta, mai optimizata si mai … curata!

Astfel, o proprietate curată nu doar ca va genera o priveliște atrăgătoare, dar va face si ca mediul înconjurător al proprietății să fie sigur și sănătos pentru existenta noastra, ca oameni. Nu trebuie sa faci totul manual, sa freci cu diverse produse, unelte, cu mâna și sa utilizezi substanțe chimic! Spălarea sub presiune este cea mai bună alternativă:

1. Te ajută să păstrezi valoarea proprietății detinute

O locuință (sau orice constructie ori cladire comerciala, de exemplu), în special la exteriorul său, se confruntă în mod continuu cu elemente naturale și antropice dure, cum ar fi vântul, praful, murdăria, ploaia, fumul, poluarea și multe altele. Aceste elemente își pun amprenta asupra pereților și a vopselei exterioare a casei – astfel va scădea valoarea proprietății. Spălarea sub presiune te ajută să împrospatezi și să păstrezi aspectul casei tale și chiar să o faci ușor de vândut, ba chiar la o valoare mai mare, de altfel. De ce sa vopsesti din nou, cand poti doar spala?

2. Spălarea cu presiune previne deteriorarea   

Murdăria de iarnă, mucegaiul, mușchiul, algele și petele pot provoca daune serioase proprietății  dacă sunt lăsate nerezolvate pentru o perioadă lungă de timp. Spălarea sub presiune te ajută să scăpi ușor de toate aceste elemente, fără a provoca un impact uriaș asupra mediului înconjurător, precum metodele tradiționale de curățare.

3. Spălarea sub presiune te ajută să mențineți frumusețea cladirii

Petele urâte, mucegaiul, praful și alte tipuri de elemente pot îndepărta privirile curioase. Spălarea sub presiune vă ajută să restabiliți această frumusețe, ajungând în acele zone îndepărtate și eliminând orice tip de murdărie prezentă. Cu spălarea sub presiune, exteriorul, aleea de acces, curtea, terasa, pavajul și parcarea vor fi ca noi; impresionându-vă oaspeții și clienții.

4. Spălarea cu presiune ajută la menținerea sănătății familiei sau angajaților  

Atunci când murdăria, praful, mucegaiul, algele și materialele alergene se acumulează în anumite zone, acestea nu vor afecta doar aspectul proprietății, ci și sănătatea familiei sau a angajaților tai. Vei observa că ocupanții vor tuși și vor strănuta mai des, vor avea ochii înlăcrimați sau se vor plânge de alte tipuri de alergii care sunt adesea rezultatul acestor materiale.

Spălarea cu presiune te ajută să iti menții ocupanții în siguranță într-un mod simplu și ieftin, iar productivitatea angajaților poate fi în creștere prin simplul fapt că aveți un mediu de lucru confortabil și sănătos.

5. Spălarea sub presiune vă ajută să pregătiți suprafețele noi lucrari

Ce alt mod mai bun mod de a curăța și pregăti suprafețele, cum ar fi terasa sau pereții exteriori, pentru vopsire și refinisare? Spălarea asigură atingerea zonelor greu accesibile din interiorul crăpăturilor și fisurilor, pregătind orice suprafață pentru renovare mai bine decât alte soluții de curățare.

Fa acest lucru cel putin o dată sau de două ori pe an, dar nu uitați să angajați întotdeauna un profesionist pentru a evita deteriorarea proprietății prin spălare sub presiune sau a arunca banii degeaba.

Alege serviciile de curatare fatade si spalare sub presiune pentru orice tip de cladiri, oferite de Power 2 Clean din Cluj-Napoca, companie ce deserveste intreaga zona de nord-vest a Romaniei.

Nu te-ai convins? Cere o demonstratie, la sediu sau la domiciliu! In functie de tipul lucrarii si zona in care locuiesti, poti afla daca esti eligibil pentru un show de …forta, live, gratuit! Vei vedea cum arata peretele/pavajul/sticla inainte si cum arata dupa curatare, in doar cateva minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *