Joker stejar cu sertar

Reducere
birou ergonomic pentru copii Joker si scaun de birou ergonomic pentru copii Maximo

Joker stejar cu sertar

2.270,00 lei 1.930,00 lei

Nu ratați oferta lunii – 15% discount pentru birou ergonomic pentru copii Joker, nuanța stejar, cu sertarul gigant inclus. Primiți bonus din partea noastră și frumoasa și utila mapă de birou cu harta lumii.

Add to Wishlist

Birou ergonomic pentru copii Joker

Noul birou de la Moll – un birou de bază, versatil și modern cu aceleași caracteristici care scot în evidență minunatele birouri ergonomice pentru copii. Reglarea înălțimii, înclinarea blatului șI alegerea elementelor de decor creează confort, ergonomie și plăcerea de a lucra.

Înclinarea blatului se poate regla în funcție de activitățile desfășurate (scris, citit, desenat) la un unghi de până la 18°.

Biroul este sigur pentru copii și testat TÜV – nu există spații periculoase goale între secțiuni.

Biroul Joker este echipat cu sistemul clasic de ajustare a înălțimii picioarelor, prin care înălțarea sau coborârea întregului birou se face ușor, în 10 trepte incrementale, biroul fiind astfel potrivit pentru o utilizare ergonomică de către persoane cu înălțimea între 104 și 190 cm.

Biroul din ofertă este în varianta de culoare stejar.

 

Sertar gigant pentru birou Joker

Sertar mare pentru biroul Joker, se atașează sub blat și oferă un spațiu foarte util pentru rechizite. Suportă o greutate de până la 6 kg.

 

 

 

Oferta lunii

Echipați spațiul de lucru al copilului dvs. cu un birou ergonomic, care crește împreună cu el, la prețul promoțional de 1.930 lei (redus de la 2.270 lei), cu 5 ani garanție!

Mobila Moll vă oferă și posibilitatea plății în 4 rate, folosind carduri de credit emise de Alpha Bank, Banca Transilvania, Credit Europe și Garanti Bank.

Nu exista video la acest produs

Nu exista cataloage la acest produs

Recenzii

Nu sunt recenzii.

Fii primul la recenzie “Joker stejar cu sertar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cataloage

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Descarca cataloagele/brosurile moll.

Descarca catalog

Newsletter

Inscrie-te pentru ultimele noutati si promotii